Tereny Valfden > Dział Wypraw
Relikty przeszłości
Thor ibn Odyn Grom:
Thor obrócił się w kierunku towarzyszy, po czym rzekł do nich:
-Dobrze, trzeba zostawić gdzieś konie i rozpocząć śledztwo, jak sądzicie, gdzie może się ukrywać ten kupiec?
Dragosani:
Konie zostały zostawione w stajni, tak więc towarzysze mieli już "drogę" wolną do rozpoczęcia węszenia za handlarzem.
- Myślę, że można trzymać się naszego planu, cośmy go ustalili ostatnio. - Zerknął na Thora. - Najpierw popytamy płotki z podobnej branży handlowej. Na pewno ktoś będzie coś wiedział.
Thor ibn Odyn Grom:
Hmm-uśmiechnął się Thor-Plan stary ale jary,
Po tych słowach Thor nie czekając na toważyszy, począł oglądać się za jakimiś handlarzami starociami.
//Nie do końca wiem czy jesteśmy w dzielnicy handlowej, ale tak napisałem, bo bedzie szybciej (chyba).
Mogul:
//: jesteśmy dopiero w podróży, dotarcie nie miało miejsca w ogóle
- Rozdzielimy się już w mieście?
Thor ibn Odyn Grom:
// A to to co?
--- Cytuj ---Dalszą część drogi towarzysze przebyli spokojnie i bez większych problemów. W końcu znaleźli się w stolicy. Przejechali na koniach przez jej bramy. Kopyta stukały o bruk, zewsząd dobiegały odgłosy wielkiego miasta. I jego wonie. Należało rozpocząć śledztwo.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Konie zostały zostawione w stajni, tak więc towarzysze mieli już "drogę" wolną do rozpoczęcia węszenia za handlarzem.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej