Tereny Valfden > Dział Wypraw

Relikty przeszłości

<< < (7/36) > >>

Thor ibn Odyn Grom:
Thor obrócił się w kierunku towarzyszy, po czym rzekł do nich:
-Dobrze, trzeba zostawić gdzieś konie i rozpocząć śledztwo, jak sądzicie, gdzie może się ukrywać ten kupiec?

Dragosani:
Konie zostały zostawione w stajni, tak więc towarzysze mieli już "drogę" wolną do rozpoczęcia węszenia za handlarzem.
- Myślę, że można trzymać się naszego planu, cośmy go ustalili ostatnio. - Zerknął na Thora. - Najpierw popytamy płotki z podobnej branży handlowej. Na pewno ktoś będzie coś wiedział.

Thor ibn Odyn Grom:
Hmm-uśmiechnął się Thor-Plan stary ale jary,
Po tych słowach Thor nie czekając na toważyszy, począł oglądać się za jakimiś handlarzami starociami.
//Nie do końca wiem czy jesteśmy w dzielnicy handlowej, ale tak napisałem, bo bedzie szybciej (chyba).

Mogul:
//: jesteśmy dopiero w podróży, dotarcie nie miało miejsca w ogóle

- Rozdzielimy się już w mieście?

Thor ibn Odyn Grom:
// A to to co?

--- Cytuj ---Dalszą część drogi towarzysze przebyli spokojnie i bez większych problemów. W końcu znaleźli się w stolicy. Przejechali na koniach przez jej bramy. Kopyta stukały o bruk, zewsząd dobiegały odgłosy wielkiego miasta. I jego wonie. Należało rozpocząć śledztwo.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Konie zostały zostawione w stajni, tak więc towarzysze mieli już "drogę" wolną do rozpoczęcia węszenia za handlarzem.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej