Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tańczący z krasnalem Gorna z Rivi
Canis:
//Bardzo chaotycznie to opisałeś i ciężko jest to zrozumieć. Ale jest poprawnie. Popracuj nad opisami, ćwicz dużo opisywania walk ;) .
Trablin padł martwy od ostatniego ciosu. Zauważyłeś, że twoje rany mocno krwawią, ból jest wręcz nie do zniesienia, twój płaszcz oraz napierśnik są uszkodzone.
//Twoje odzienie otrzymuje status uszkodzony, proszę abyś zmienił statystyki płaszczu oraz napierśnika w karcie twojej postaci na takie:
Nazwa odzienia: uszkodzony napierśnik podróżnika
Rodzaj: napierśnik
Typ: zbroja miękka
Wytrzymałość: 2
Opis: Wyrobiony z 0,9kg skóry sambira, uszkodzony.
Nazwa odzienia: uszkodzony Płaszcz z insygnium kompanii "Pancerny Wiewiór"
Rodzaj: płaszcz
Typ: ubranie
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 0,03kg bawełny, uszkodzony.
Wytłumaczenie statusów oraz wszelkie informacje o możliwości naprawy znajdziesz w zasadach gry, dokładnie w artykule: Pozyskiwanie przedmiotów -> Przedmioty użytkowe
Gorn Valfranden:
Pokonawszy wrogów przeszukałem 2 bandytów.A następnie zacząłem pozyskiwać trofea z trablina.
pozyskuję:
12 pazurów trablina
4 kły trablina
Canis:
Z każdego bandyty pozyskałeś 10 grzywien, czyli razem 20, zaś trablin poza trofeami posiadał przy sobie 5 grzywien.
//Umiejętność podstaw łowiectwa pozwala ci także pozyskiwać trofea w postaci łusek, trablin posiada 1m2 łusek trablina, nie chcesz tego pozyskać?
//Wszelkie pozyskane trofea oraz nagrody z potworów zostaną ujęte w podsumowaniu wyprawy, proszę zatem abyś nie dopisywał sobie tych rzeczy w ekwipunku, majątku ani domku przed zakończeniem wyprawy.
Gorn Valfranden:
Pozyskałem jeszcze łuski Trablina,i ruszyłem w dalszą drogę.
//Wiem salazarze,co do łusek to tak chcę je pozyskać.
Canis:
Z każdą chwilą czułeś się coraz słabszy, twoje odzienie było już całe od krwi, wiedziałeś, ze jeżeli nie opatrzysz rany i nie zatamujesz krwotoku to zemdlejesz na pustkowiu nim dotrzesz do celu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej