Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tańczący z krasnalem Gorna z Rivi
Canis:
//Wybacz, ale cofam akcję w tym momencie. Twojego ostatniego posta traktuję jakby go nie było, już ci tłumaczę czemu. Opisałem całą sytuację w jakiej się teraz znajdujesz, bandyta za tobą jest w trakcie ataku, chce zadać ci pchnięcie, jedyną rzecz jaką możesz wykonać, aby nie tracić życia, jest unik w formie uskoku bądź innej akrobatycznej machinacje by uniknąć ostrza. drugi bandyta tak samo wykonuje cięcie i nie jesteś w stanie inaczej się uchronić, niż wykonując unik. Nie chcę ciebie dodatkowo ranić, więc mam nadzieję, że zrozumiesz moje cofniecie akcji i się na to zgodzisz.
Gorn Valfranden:
Zauważywszy że obaj wrogowię chcą w tym samym momęcie mnie zaatakować zrobiłem salto nad 1 z nim oddalając się od nich na 7 metrów.
//Tak rozumiem,salto wykonuję za pomocą akrobatyki.
Canis:
Bandyta od razu obrócił się na piecie, drugi z równał się z nim i ruszyli na ciebie w biegu. Trablin odzyskał przytomność i po chwili zauważając sytuację także ruszył na ciebie.
2 bandytów jest od ciebie w odległości 7 metrów, Trablin zaś w odległości 10 metrów. Cała trójka jest gotowa do ataku. Rany na ciele są szczególnie dokuczliwe, bolesne, utrata krwi która z każdą chwilą się nasila z powodu wykonywania trudnych akrobatycznych czynności rozrywa jeszcze bardziej ranę tym bardziej uszkadzając twoje ciało. Czujesz, ze postępując dalej w taki sposób możesz osłabnąć, bądź nawet zemdleć z utraty krwi i stale zwiększającego się bólu.
2x Bandyta
1x Trablin
Gorn Valfranden:
Czując ból ruszyłem na bandytów wyciągając miecz.Dobiegając do nich kopnąłem 1 w rękę,natomiast 2 ciąłem w nogę.1 z nich chciał machnąć mieczem w moją stronę zablokowałem jego cios i uderzyłem go pięścią w twarz.2 zamachnął się celując w moją głowę.Jednak zrobiłem unik za niego i ciąłem go w plecy.Następnie szybko dobiegłem do tego który otrzymał cios w twarz i wbiłem mu miecz w gardło
1xBandyta
1xTrablin
Canis:
//Wyjaśnij mi jak kopiesz kogoś w rękę bo ja tego nie rozumiem, jesteś jak Chuck Norris i z pół obrotu czy jak, bo to niezrozumiałe dla mnie, poza tym czemu w trakcie opisu walki przez ciebie bandyci stoją w bez ruchu a ty wykonujesz kilkanaście akcji na raz. Pamiętaj, że ci bandyci mają zbliżone zdolności walki do ciebie (mam na myśli specjalizacje), więc powinni równorzędnie z tobą walczyć, a w tym opisie stoją jak kukły, a ty wykonujesz wiele działań. Wyjaśnij mi to proszę.
2x Bandyta
1x Trablin
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej