Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze zadania w Gothic I Quest Pack
Thor ibn Odyn Grom:
Dla mnie bomba, ale niech się na niego nie rzuca, mam na kartce pomysł na quest dla niego, więc musi żyć. Niech każe przynieść rekompensatę w postaci 30 piw, by poprawić humor załodze i zapomnieć.
xNoZoMi:
:D
xNoZoMi:
Mogę się wziąć za Thorusa, tylko coś wymyślić muszę. ;)
DarkModders:
Fajne zadania podajecie. Desert chciałbyś dołączyć do grupy DarkModders?
Thor ibn Odyn Grom:
Krzykacz:
Gdy do niego podejdziemy, jak zwykle powie nam, żeby się odczepić, wtedy idziemy do Gorna jeśli dobrze pamiętam, który mówi nam, że Krzykacz zabrał dom bez pytania, więc my idziemy do Krzykacza, który mówi nam, że Został oszukany, Mówi nam, że dom ten obiecał mu dać Lares w zamian za dostarczenie mu broni oraz skóry cieniostwora (ukradł z konwoju do SO). Lecz gdy się wprowadził do domu, został oskarżony o kradzież broni z ich magazynu, chciał to wytłumaczyć, ale nikt mu nie wierzył, więc my idziemy do Laresa, który mówi nam, że oskarżenia były prawdziwe, ponieważ broń ukradł jakiś przyjaciel krzykacza, który został wygnany z obozu i mieszka teraz gdzieś niedaleko Starej Kopalni. My idziemy znaleźć tego przyjaciela, lecz gdy go znajdujemy, mówi on nam, że to Krzykacz go wykiwał i, że to on mieszkał w tym domu. Z tymi informacjami wracamy i dajemy Krzykaczowi łomot za wrabianie przyjaciela. Po wszystkim wracamy do tego przyjaciela i odbieramy skromną nagrodę (50 bryłek i skórę cieniostwora(czy czegoś))
Dla Rączki proste zadanie:
Po nauczeniu się pierwszego stopnia otwierania zamków, za drugi będzie żądał okazania próbki możliwości i każe nam otworzyć skrzynie u kowala Huno i przynieś mu dokument który się tam znajduje (Do wymyślenia).
Do Rączki tak mało, bo mam dopiero dla niego początkowe zadania, a chcę dać pomoc w nauce u niego dzięki tej misji :).
--- Cytat: DarkModders w 07 Maj 2014, 16:43:48 ---Fajne zadania podajecie. Desert chciałbyś dołączyć do grupy DarkModders?
--- Koniec cytatu ---
Ja go polecam, jak się zgodzi, to by było świetnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej