Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze zadania w Gothic I Quest Pack
DarkModders:
Witam!
Ostatnio moja grupa zaczęła tworzyć modyfikacje do Gothic I Quest Pack. Potrzebujemy wielu nowych zadań więc zwracam się z tym do was. Każde dobre i sensowne zadania będziemy brali pod uwage a pomysłodawca będzie wpisany w creditsy. Narazie trzeba wymyślać zadania dla tych npc:
-Joru,
-Sharky,
-Kosa,
-Stone,
-Klin,
-Silas,
-Snaf,
-Fletcher,
-Drake,
-Jesse
Thor ibn Odyn Grom:
Ja bym dodal do Snafa zadanie, w ktorym trzeba by znalezc jego chohle czy cos, a za to on by gotowal nam jakies przysmaki, jeslibysmy przyniesli skladniki, chohle by mial ktos ze strazy, wiec misja bylaby dwu rozdzialowa.(strażnik by był w górnej części)
xNoZoMi:
Dla "Snafa" fajny by byłquest aby znaleźć jakieś roślinki, rzadkie lub przynieść mu np. nerkę trolla,żeby zrobić jakąś nową potrawę.To by bardziej pasowało, bo tak z chochlą, to równie dobrze można kupić nową wiec, takie misję nie mają sensu.
Dla innych dał bym jakieś questy, typu pomóż mi w walce z np cieniostworem, lub przynieść jakiś artefakt coś w tym stylu :)
DarkModders:
Macie dobre pomysły. Czekam na dalsze zadania z waszej strony. Możecie się spodziewać że jedno z tych zadań znajdzie się w modyfikacji :)
Oczywiście możecie wiązać zadania danych postaci z nowymi lokacjami, które dodajemy. Miedzy innymi z:
-Opuszczoną kopalnią (Będzie można do niej wejść i będą w niej wydobywać rude strażnicy królewscy)
-Obozem myśliwych
-Obozem strażników królewskich
Tak samo możecie wiązać zadania z istniejącymi lokacjami. Jeśli tylko chcecie to możecie podesłać zadanie związane z główną fabułą g1 :)
Thor ibn Odyn Grom:
Dla kowala Stone proponowalbym zadanie związane z wykuciem jakichś tam mieczy i przekazania mu ich, żeby połączył je w jedno potężne ostrze. No oczywiście on by nas nauczył jak kuc broń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej