Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasze zadania w Gothic I Quest Pack

<< < (4/27) > >>

DarkModders:
Przemyślałem wasze propozycje na misje i wybrałem kilka z nich i nadałem im już nazwy. Przy każdej nazwie misji będzie napisany jej pomysłodawca:

Klin ("Próba zabójstwa")  Kayuree
Jesse ("Ochrona")  Kayuree
Hanzo ("Test zaufania") DesertScream
Jesse ("Zębacze") Kayuree
Ignacy ("Polowanie na cieniostwora") Kayuree
Kosa ("Bandyci") Kayuree
Fletcher ("Stare porachunki") Kayuree
David ("Bunt") DesertScream
Silas ("Orkowa broń") Kayuree

Te osoby będą widnieć w creditsach modyfikacji gratuluje! :)
Zachęcam także do podsyłania dalszych pomysłów na zadania i nie tylko

xNoZoMi:
Joru- Kiedy Bezimienny ma udać się po kamień ogniskujący, w misji powierzonej przez Y'Beriona, Joru tuż przed udaniem się Bezimiennego po kamień, zwraca się z prośbą do Bezimiennego, aby mógł udać się z nim, dzięki czemu przysłuży się bractwu i udowodnić że jest godny zostania Guru. Kiedy Bezimienny zgadza się, aby ten towarzyszył mu podczas wyprawy oboje udają się na Morski Klif, gdzie powinien znajdywać się kamień ogniskujący, po drodze spotyka ich niemiła niespodzianka, ponieważ na drodze staje im "Ogromny Troll", jednak we dwoje pokonują trolla i udają się dalej. Kiedy w końcu docierają do miejsca w którym rzekomo powinien znajdywać się kamień ogniskujący, spotykają wysłanego wcześniej przez Y'Beriona nowicjusza Nyrasa, jednak jest on opętany i mówi że nie odda kamienia ogniskującego i zamierza go zachować dla siebie, po czym rzuca się na Bezimiennego i Joru. Mimo to pokonują go po czym odzyskują kamień ogniskujący, następnie po powrocie, opowiadają o wszystkim Y'Berionowi. Po wykonaniu zadania Joru za przysłużeniu się całemu obozowi, zostaje mianowany przez Y'Beriona "Guru" po czym otrzymuję "Zdobioną Szatę Guru".Joru dziękuję Bezimiennemu, i mówi że zawsze kiedy będzie potrzebował pomocy może na niego liczyć. ;)

Thor ibn Odyn Grom:
A czy będzie możliwość stworzenia jednego NPC w SO? Ogólnie chodzi mi o jakiegoś maga, albo nowicjusza, który by uczył nas 1 i 2 kręgu magii. Miałby on też w sprzedaży runy z tych kręgów. To tylko pytanie, ale można by tak zrobić. :) Przed nauką mógłby kazać nam przynieść jakieś rośliny do jego mikstury, która by zwiększała manę o 10 czy ileś tam. Byłoby to dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcieliby zostać strażnikami i parać się magią. <rycerz>

Kayuree:

--- Cytuj ---Przemyślałem wasze propozycje na misje i wybrałem kilka z nich i nadałem im już nazwy. Przy każdej nazwie misji będzie napisany jej pomysłodawca:

Klin ("Próba zabójstwa")  Kayuree
Jesse ("Ochrona")  Kayuree
Hanzo ("Test zaufania") DesertScream
Jesse ("Zębacze") Kayuree
Ignacy ("Polowanie na cieniostwora") Kayuree
Kosa ("Bandyci") Kayuree
Fletcher ("Stare porachunki") Kayuree
David ("Bunt") DesertScream
Silas ("Orkowa broń") Kayuree
--- Koniec cytatu ---

A więc zadanie dla Snafa i Joru nie podoba się? ;D
Może jakieś inne? ;D

Edit: A i jeszcze jedno. Są jeszcze jacyś NPC, którym trzeba wymyślić zadania oprócz tych, co zostali podani? ;)

DarkModders:
Narazie jesteśmy w stanie wstępnego vobowania i tworzenia obozów. Jak będą nowe postacie, które będą potrzebowały wymyślenia nowych misji to powiadomie was.

@Thor Grom można by było takiego maga zrobić. Mógłby być pustelnikiem mieszkającym na ziemiach orków

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej