Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wolna duskusja o Gothicu

<< < (9/56) > >>

xNoZoMi:
Te 3 trolle to pierw zarąbałem "Przywołaniem Błyskawicy" trochę im to zabrało a potem z kuszy, bodajże z "Krwawe ÂŻniwa"

Zwierzaki też przeważnie wale z łuku lub kuszy.

Thor ibn Odyn Grom:
Dobra, a jaką drogę zazwyczaj wybierasz ÂŁowcy, Maga, Wojownika. Ogólnie w gothicu, nie tylko w 3.
Ja zazwyczaj magiem, tudzież paladynem.

xNoZoMi:
W Gothic I przeważnie idę na Cienia/Strażnika,najbliżej jest i uważam że jest bardziej fabularnie , potem mnie wywalają i idę na Maga Wody, mam dość punktów żeby od razu wbić 6 krąg magi.
W Gothic II na paladyna zawsze, najłatwiej się go robi, potem na świętą strzałę, dzięki której kosze wszystkie orki wokół zamku w Górniczej Dolinie. Po za tym ma potem dobry mieczyk "ÂŚwięty Kat".
W Gothic III zawsze po stronie Buntowników, nigdy nie grałem po stronie Beliara. Przeważnie idę w bronie dwuręczne. Przy okazji trochę w magię.

A w jaką część aktualnie grasz? Jak aktualnie gram w Gothic II, jestem na etapie robienia postaci pod wyruszenie do Górniczej Doliny.

Thor ibn Odyn Grom:
Aktualnie gram w każdą część po trochu. Bo jak czasami mi jakiś komunikat z windowsa włączy, to później mam w gothicu czarny ekran, nie zapisuję zbyt często, więc nie chce mi się pół dnia nadrabiać swoich poczyniań. A teraz też gram w dwójkę, tylko, że Noc Kruka i aktualnie tworzę runy dla maga. Niedługo będę w Jarkendarze, a później nie wiem, może GD a może inne miejsca.

xNoZoMi:
W NK już raczej nie zagram nie przypadła mi do gustu, wystarczy że raz kiedyś ją przeszedłem. Mi ostatnim razem też się save popsuły dlatego teraz robię nawet po 5 save na wszelki wypadek. :D
Tera skończę Gothic II to zacznę w 3, przynajmniej będę mieć w co grać przez dłuższy czas. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej