Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wolna duskusja o Gothicu
Thor ibn Odyn Grom:
Ja mam tylko NK, nie mam zwykłej dwójki, więc muszę w to grać. Mi jak się już zagram, to 3 długo aż tak nie zajmuje. Z Quest Packiem przechodzę w coś około miesiąca, a zwykłe w 3 tygodnie. Trójka to mój pierwszy gothic w którego się wciągnąłem, więc gram w niego nałogowo. I koszę wszystkich! <rycerz>
xNoZoMi:
Ja w 3 to parę miesięcy mógł bym grac czyścić wszystkie jaskinie,skrzynie itp trochę to zajmuje, ale im dłużej to robię tym gra bardziej mi się zdaje nudna. Dlatego czasami tego unikam.
W Gothic II wkurza mnie tylko to że na początku muszę wbić parę lvl żeby dopiero wyruszyć do Górniczej Doliny. ÂŻeby Orki mnie na strzała nie miały, przeważnie to idę na 15lvl+.
Przydała by się kontynuacja Gothic 3, bo Gothic 3 ZB to w 1 dzień przechodzę więc nie ma sensu grac w to ponownie.
Thor ibn Odyn Grom:
Nie opłaca się po tych wszystkich jaskiniach latać, róenie dobrze można wykonać wszystkie questy i też będzie dość expa, by nic nas nie pokonało. W dwójce jest najgorzej, bo od razu som orki i to ile. No i mogli by zrobić porządniejszą kontynuację i nie zmieniać w niej beziego.
xNoZoMi:
Chodzi o to że w jaskiniach tez dużo potworów jest z których jest trochę expa, a w Gothic III nie ma rozdziałów żeby moby się respiły co rozdział jak w poprzednich częściach. Po za tym w niektórych jaskiniach są te Ciężkie Skrzynie.
Thor ibn Odyn Grom:
No wiem, przecież napisałem, że po wszystkich jaskiniach się nie opłaca latać. No, a to respienie potworów by się dość przydało, przynajmniej by było co robić, jak się już nudzi. A znalazłeś kiedyś wszystkie ciężkie skrzynie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej