Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wolna duskusja o Gothicu

<< < (4/56) > >>

xNoZoMi:
ÂŻeby Pyrokar miał ubaw :D
Szczerze to nie wiem, zawsze jest coś typu takiego testu, nie zawsze można tego dostrzec. W Gothic I np na maga mogłeś iść dopiero po zabiciu królowej pełzaczy. Więc to chodzi raczej o to aby udowodnić swoją odwagę, męstwo.

Jak uważasz, czy Wrzodowi udało by się uciec z Górniczej Doliny po upadku bariery ?  :D

Thor ibn Odyn Grom:
Tak, zwierzaki by mu pomogły.

Ale raczej tak, po upadku bariery wszyscy uciekali, więc potwory by go nie zabiły. Bo same byłyby martwe. <fajka>

Czemu w G2NK musieli dodać nowe potwory, skoro to ta sama wyspa i czemu te bestii są na uczęszczanych szlakach.

xNoZoMi:
Może nie to, że musieli tylko uważali że czegoś brakuje bądź chcieli jakoś udoskonalić.
Według mnie GII NK jest kijowaaa.. denerwują mnie te wszystkie jakieś śmieciowe itemy, jakieś pasy bronie na początku gry po 100+ obrażeń. Już wole dodatek do Gothic I Mroczne Tajemnice mimo tego że jest w nim tyle bugów, poza tym to dodatek nawet fajny.

Dlaczego przez tyle części nikt nawet nie nadał Bezimiennemu ksywki. :D

Thor ibn Odyn Grom:
Kilka osób mówiło na niego Wybraniec, ale to nie o to chodzi. Myślę, że Piranhi nie chciało się wymyślać, bo wraz z ksywką musialaby być jakąś tyczącą się jej historia.

Czemu w każdy gothicu da się zablokować ciosy np: toporem zwykłym mieczem albo patykiem i czemu słabe bronie nie niszczą się od uderzeń???

xNoZoMi:
A co chciał byś np zaczynać grę od początku jeżeli np w Gothic I miał byś Uriziela i poszedł byś z nim na trolla i by cię sieknął. Nie mogło by tak być.

Dlaczego Xardas na początku w Gothic II nie wyczarował, albo nie kazał zrobić swoim sługą jakiegoś ekwipunku dla Bezia. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej