Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wolna duskusja o Gothicu

<< < (3/56) > >>

Devristus Morii:
Ponownie połączyłeś mnóstwo wątków w jeden wielki i nie tylko z tego działu, ale również ze wszystkich dotyczących poszczególnych części gry Gothic.

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: Devristus w 08 Kwiecień 2014, 18:35:00 ---Ponownie połączyłeś mnóstwo wątków w jeden wielki i nie tylko z tego działu, ale również ze wszystkich dotyczących poszczególnych części gry Gothic.

--- Koniec cytatu ---
Tak mi się teraz wspomniało, ja chciałem, żeby był temat z offtopem, ale związanym z gothiciem. Sam dość często zmieniam sens dyskusji, żeby sobie pogadać o wszystkim z gothica. Właśnie dlatego ten temat założyłem kiedyś, żeby sobie pogadać. I nic do zarzucenia sobie nie mam.
<anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł> <anioł>

xNoZoMi:
Jak według was powinna wyglądać kontynuacja Gothic 3 ?

Thor ibn Odyn Grom:
Jeśli byłby to dodatek, to chciałbym zobaczyć niezbadane krainy. Nie wiem jak, no ale kompania też by musiała być. Może jakieś klon albo co, a może zapomnienie o wszystkim po wyjściu. W każdym razie też mogłoby być kilka krain niezagospodarowanych jak właśnie niezbadane krainy i ziemię orkow.
Może później historię jakąś dopisze.;)

Thor ibn Odyn Grom:
Dobra, a teraz pytanie do was. Jak sądzie, dlaczemu tylko w G2 jest test na maga. Jeśli w 4 jest to sory, ale nie grałem. :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej