Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dlaczego: GOTHIC?

<< < (4/7) > >>

Thorbjørn:
To pytanie , taaak . Gothic jest grą , która podbiła serca i oczy wszystkich fanów starych gier strategicznych.

Gothic 1 był przełomem gier RPG , dlatego świat zaczął go uwielbiać.

Gothic 2 oczarował ludzi lepszą grafiką i większą liczbą misji.

Gothic 2 Noc Kruka gra taka sama jak G2 ale jest więcej misji i dużo nowych postaci. (Gdy zainstalowałem G2 i NK i gdy gadałem z np. Laresem pojawiło się nowe zagadnienie ... i zmieniał mi się głos proszę o kontakt)

Gothic 3 to świetna gra która zaskoczyła mnie i może też was .

Co będzie dalej??

Looq:
Gothic dlatego, że tutaj zawsze mamy jakichś równych sobie przeciwników i praktycznie nigdy się nie nudzimy a w takim Morrowidzie po 3 dniach gry miałem zbroję taką że nikt mi nie mógł podskoczyć i mogłem tylko żałować wydanych 20zł. A 20zł za gothica to moja najlepsza jak dotąd inwestycja w świecie gier komputeowych.
Poza tym gothic daje dużo ukrytych miejsc i wielką radość gdy się je samemu odkryje.

Hillel:
Morrowinda nie posiadam w ogóle, chociaż kiedyś trochę w niego grałem. Oblivion by mi prawdopodobnie nie poszedł, a Neverwinter to przeżytek (przyjemny oczywiście). Został tylko Gothic, więc co na to poradzić.

A tak bardziej na serio, ostatnio doskwierała mi nuda i zainstalowałem sobie pierwszą część, zdecydowanie najlepszą. Dlaczego? Fajny klimat, muzyka, historia, świat... dużo by jeszcze wymieniać. Grywalność jak ta lala, może nawet i lepsza. Czego chcieć więcej od gry komputerowej, skoro jej głównym zadaniem jest dostarczanie rozrywki. Gothic dobrze sobie z tym radzi.

Ankh-Morpork:
hmm... niezły temat musze przyznac  . no cóż, sądze że własnie gothic jest dla mnie najlepszy, bo morrowind i oblivion sa dla mnie zbyt powalające, posiadaja za duzy świat. a co deverwintera- to jakoś nie mam powodu, dlaczego go nie lubie, każdy woli co innego, ja akurat tej gry nie lubie.
poza tym gothic jest troche odmienny od innych gier RPG, ma w sobie to coś, co sprawia, ze nie da sie go po prostu nie lubić  

pzdr.- Ankh-Morpork

.:KERTH:.:
dlaczego gothic? hmm... jest wiele przesłanek...najważniejszą z nich jest fakt, że pokonałeś śniącego... oops! nie ta bajka  ale do rzeczy:
ponieważ gothic ma "to coś" (nie mówie o G3, bo to jest totalne g**no!) fabułe, nadającą się na książke lub film...klimat, taki mroczny (jak widać w G1) i jak na tamten rok, bardzo wysoki poziom inteligencji NPCów, i jeszcze gothic, ma czadowe zbroje i itemy  

PZDR.:KERTH:.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej