Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dlaczego: GOTHIC?
Casano:
Gothic? Dlatego że jak narazie tylko wyłącznie ona wzbudziła we mnie cos co przyciągnęło mnie na wiele godzin przed monitor. Oczywiście nie żałuje tego. Gothic jest, był i będzie grą, której na pewno nie za pomne, i którą mimo wszystko będę uważał za jedną z najlepszych w swoim gatunku. Mam nadzieje, że wspaniała seria Gothic'a, jeszcze się nie skończyła, a wręcz przeciwnie, jeszcze wiele przed nami.
Piero:
Ja wogole nie rozumiem twojego pytania... Przeciez mozna grac i w to i w to.. Gralem w Gothica, TES'a, Neverwinthera, Baldura, Ice Winda, Diclipta, troche jeszcze bylo ale zapominam ;P
Wiec to nei jest tak ze tlyko Gothic
Tiw:
Gothic ma swój niepowtarzalny klimat i świetną fabułe i jest baaardzo wciągająca. Grałem w Morrowinda, ale znudził mi się po podruży wielkim robakiem (czyli prawie na samym początku), a w Gothica mogę grać godzinami i nabijać exp.
Tidus:
Ja gram i w NW2,TES i Gothica, pytanie więc dlaczego Gothic a nie TES nie ma u mnie miejsca - przeszedłem wszystkie te gry a jedna drugiej nie wadzi...
...Mimo wszystko Gothic to coś więcej, niż nabijanie expa, zabijanie mobów, misje są ciekawe no i jest w nim coś co nie pozwala odejść od kompa po godzinie gry
Niedamir:
Dla mnie Gothic jest grą najlepszą, ponieważ ma ten klimat, którego nie ma żadna inna gra. Oblivion jest zbyt rozległy jak dla mnie, a Morrowind ma wciągający klimat jednak nie ma tego specjalnego uczucia, zgrania się ze swoim bohaterem. Tam prowadzi się go w sposób jaki nie pozwala na wczucie się w swoją postać. A Neverwinter wygląda jak zwykła gra jakie widuje się często.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej