Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dlaczego: GOTHIC?
Gałązka:
No właśnie, dlaczego? Jakie są wasze przemyślenia? Ja zacznę: Bo Oblivion i Morrowind zbytnio powalają wielkością świata, a w Gothicu to jest jakieś takie bardziej spójne.
A co wy na to?
P.S. DO SIEGO ROKU!!!!!
A gdzie pytanie? Samo "dlaczego" nie wystarcza - rdr.
zaj:
Ale co dlaczego gothic Chodzi Ci zapewne dlaczego najbardziej lubimy w niego grać. Ja Ci odpowiem, że w gothic jak i serie TES gram z równie wielką przyjemnością. Jedna seria ma to czego nie ma druga i dlatego warto zagrać w obie.
ÂŚlimaczek:
Bo Neverwinter to właściwie inna gra a takich nie lubię, gdyż są dla mnie nudne. Zaś TES jak powiedział Gałązka za bardzo powiela wiekszość świata. Poza tym Gothic jest kompletnie przetłumaczony - a w Oblivionie nawet to że znam dobrze angielski i polskie napisy nie dadzą mi takiej frajdy, jak rozmowy w Gothicu.
[!--quoteo(post=12110:date=:name=rdr)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(rdr) [snapback]12110[/snapback][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
A gdzie pytanie? Samo "dlaczego" nie wystarcza - rdr.
[/quote]
LOL. Nie masz czego się czepiać?
Wrath:
zaj ma racje ja lubię grać w gothica a ktoś w Obliviona i niema dyskusji.
A tak wogulę o gustach się nie rozmawia tak samo mogę się ciebie zapytać dlaczego Oblivion a nie Gothic.
Ja lubię Gothica ktoś lubi Obliviona ktoś inny woli Neverwinter Nights albo co innego więnc nie wiem po co się pytać o takie rzeczy, ktoś woli Obliviona to idz na forum które jest z nim związane jak ktoś (tak jak ja) Gothica idzie na to lub inne (chodź najlepiej jest tu ).
odeszłem od tematu w Obliviona niegram bo jest dla mnie nudny tak samo jak Neverwinter Nights a gothic ma interesującą fabułe i nie pozwala się nudzić ani przes chwile.
PS. Szczęśliwego nowego roku wszyskim forumowiczą i szczegulnie moderatorą dzięki którym to forum jeszcze się nie rozwaliło i bardzo dobrze pracuje. OBY TAK DALEJ
Arkhan:
Dlaczego Gothic...odpowiedź jest prosta, bo ta gra jak żadna inna miała ten klimat i umiała przytrzymać gracza do końca. Nie ukrywajmy, świat nie był mały w Gothicu, było sporo do chodzenia, acz każda z części sagi miała swój "punkt centralny" [Gothic I - Stary Obóz, Gothic II NK - Gospoda Orlana]. Klimat, otoczenie, fabuła, soundtrack. Gothic nie jest tytułem tylko dla fanów cRPG. Jest tytułem dla każdego. Dla każdego który lubi dobrą i klasyczną muzykę oraz świetne zgranie świata i fabuły. Każdy koneser gier powinien sięgnąć po ten tytuł.
Warto wspomnieć też o Diablo i grze Fallout, które niezbyt mi przypadły do gustu po pierwszym uruchomieniu i pograniu ;]. Może kiedyś...
Z wyrazami szacunku....
Hapi niu Jer!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej