Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Bractwo Ciemności

<< < (19/148) > >>

Fakiron:
Fakiron patrzył na Salazara błagalnym spojrzeniem.

// KURDE! Ledwo się czegoś nauczyłem i albo zaraz umrę,albo stracę oko! :(

Isentor:
//Poprosiłem, by nie pisać postów, bo ta akcja cały czas trwa, jak niektórzy tak bardzo chcą to popchnę akcje ich postaci do przodu i dopiszę jak są wykańczani przez podżegaczy. <ignorant>

//Elrond w stronę Twojej głowy i serca został wystrzelony pocisk. Dosięgnie Cię w ciągu niecałej sekundy.
//Malavon w stronę Twojej głowy i serca został wystrzelony pocisk. Dosięgnie Cię w ciągu niecałej sekundy.
//Darlenit w stronę Twojej głowy i serca został wystrzelony pocisk. Dosięgnie Cię w ciągu niecałej sekundy.
//Wykonanie uniku jest w takiej sytuacji niemożliwe.

Jedna z kul rozerwała Salazarowi szyję, na szczęście ominęła tętnice, druga kula trafiła w prawe płuco rozrywając je na strzępy. Jaszczur wpadł za szynkwas, leżał na podłodze i pluł krwią.

//Realnie mija dopiero sekunda, ja opisuje co się dzieje w trakcie tego wszystkiego. Także macie jeszcze kilka minut nim wyzioniecie ducha.

Malavon:
Momentalnie teleportowałem się za bar. Liczyłem że to coś pomoże.

Izabell Ravlet:

--- Cytat: Darlenit w 28 Grudzień 2013, 22:35:42 ---Darlenit nie miał możliwości się obronić. Zdążył tylko spojrzeć na Aragorna z nieodgadnionym uczuciem w oczach, by zaraz potem je zamknąć.

--- Koniec cytatu ---

Hagmar:
//Nadal jestem nieprzytomny tak? Bo się gubie  ;[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej