Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Bractwo Ciemności
Isentor:
--- Cytat: Devristus w 29 Grudzień 2013, 21:40:07 ---Lubię to! pomyślał Elf i się uśmiechnął. Poczuł ból, ale był wstanie go znieść po rytuałach przeprowadzanych przez Isentora. Automatycznie też poczuł ulgę, gdyż rany zaczynały się goić dzięki umiejętności świt duszy.
--- Koniec cytatu ---
//Odniesione rany goją się w pełni w ciągu 24h nie pozostawiając po sobie żadnych blizn.
Devristus Morii:
//Wiem przecież napisałem, że ZACZYNAÂŁY a nie zagoiły się. I jakiego stopnia mam te poparzenia I czy II?
Salazarze przeszukaj pokój
Hagmar:
- Darlenit możesz użyć mnie jako tarczy jak chcesz.
Canis:
Salazar patrząc na popalonego, rannego elfa, który jeszcze niedawno był martwy, a tu już znowu ranny tylko pokiwał głową. Wzruszył ramionami i mając sztylety w gotowości wszedł do środka i zaczął oględziny w poszukiwaniu czegokolwiek, co by się przydało, znał się tez na pozyskiwaniu trofeów, no ale że z ciał nic nie zostało, to umiejętności się najpewniej nie przydadzą. Przeszukiwał stoły oraz resztki tego co pozostało, po maginie oraz eksperymentalnych mutantach, stoły oraz ewentualne zgliszcza mebli z pokoju...
Devristus Morii:
Elrond musi wyuczyć się całego witalizmu. Zamierzam niektóre zaklęcia wypróbować na sobie! powiedział do Salazara elf. Ten był pierwszy!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej