Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test zaufania Szarleja #1

(1/8) > >>

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Nazwa wyprawy: Test zaufania #1
Prowadzący wyprawę: Aragorn
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Walka dowolną bronią [50%]
Uczestnicy wyprawy: Szarlej
--- Koniec cytatu ---

Zgodnie z poleceniami krasnoluda Tyrra, udałem się na zwiedzanie niższych poziomów Ekkerund. Dotarcie do wskazanego przez brodacza miejsca, nie zajęło mi dłużej niż godzinę. Gdy tylko dotarłem do huty "Stalowa Zima" zacząłem rozglądać się za kimś, kto miał mi wydać dalsze instrukcje.

Isentor:
//Nie znasz zasad. Popraw.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Zasady_uczestnictwa_w_wyprawie

Hagmar:
Przed tobą Dzielnica Metalurgów. Jeśli szukałeś kiedyś prawdziwego piekła to dobrze trafiłeś! Wiecznie pracujące huty, wrząca woda i skrzący się wszelkimi odcieniami płomieni płynny metal. Osmoleni brodacze biegają to tu to tam z różnorakimi narzędziami, wpuszczają plastyczną masę w formy i nadają jej stan gotowy do dalszej obróbki. Huta Stalowa zima była tą największą, jeden z brygadzistów zauważywszy cię krzyknął: -A ty tu czego mie tu sie pałęta?

Szarleǰ:
- Jestem tutaj z polecenia pewnego krasnoluda. Tyrr aep Nargoth, jeśli się nie mylę. Tak go wołają. - Odrzekłem brodaczowi puszczając mimo uszu jego lekceważący ton. - Szukam kogoś, kto ma dla mnie dalsze polecenia. Znasz kogoś takiego? - Dodałem pośpiesznie ocierając pot z czoła. Było tutaj naprawdę gorąco. Miałem nadzieję, że trafiłem na odpowiednią osobę.

Hagmar:
- ÂŻe do roboty was przysłał? Kurwa... człowieka do krasnoludzkiej huty! Znasz się na obsłudze maszyn czy coś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej