Autor Wątek: Kac Marant  (Przeczytany 13149 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

Odp: Kac Marant
« Odpowiedź #80 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:51:48 »
- Kurwa moja głowa... - Całe uniwersum wirowało w głowie Aragorna. Albo i wszystkie możliwe wszechświaty naraz. Oparł rękę na czymś miękkim i gładkim. Spojrzał i natychmiast ją cofnął w geście obrzydzenia. Był to boiwem Edziowy tyłek... - Kurwa mać... ostatni raz ćpie jakieś gówno. Czemu tu nie ma kobiet? Albo chociaż kóz? I czemu Adaś wisi pod sufitem?

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #81 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:53:56 »
- Hmm... Ciekawe - powiedział drapiąc się po gołych jajkach. - ÂŻe nigdy wcześniej nie próbowałem tego... Tej używki... Bierz te łapy!
Usiadł na sianie. Głową nie kręcił by rozejrzeć się na boki i gdzie jest Adaś. Jakoś nie mógł. Dziwne odrętwienie go złapało.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #81 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:53:56 »

Offline Mogul

• Weteran
  • Reputacja: 5863
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #82 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:57:54 »
- Gdzie jest kurwa Oczko? Właściwie to jego kompletnie nie było, zaginął.
- No ja pierdole, kto wczoraj wpadł na taki genialny pomysł? Teraz musieli dowiedzieć gdzie zapodział się ich ostatni towarzysz i w ogóle gdzie są.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
  • Reputacja: 698
  • Drugie wcielenie Draga!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #83 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:00:56 »
Zeleris jakoś zdołał wyjść z zagrody. Spojrzał w górę, na wiszącego Adasia. No wypadało pomóc jakoś kumplowi, ale mag czuł w chwili obecnej wyjątkową niechęć do unoszenia się nad ziemię. Trochę mu jeszcze wirowało w głowie i skoordynowany lot, nawet krótki, mógłby być trudny.
- Czekaj, po kolei - rzucił do Aragorna, który obmacywał Edzia. - Po kolei... ee... Nie wiem, nie wiem, nie wiem. Zadowalają cię takie odpowiedzi? - zapytał. Spojrzał na ziemię w poszukiwaniu jakiś kamieni, którymi mógłby strącić Adamusa. Potem jednak jeszcze raz zerknął na górę i stwierdził, iż jednak wisi on trochę za wysoko.
- No dobra, próbujemy... - Mag machnął skrzydłami i wybił się, unosząc się szybko pod sufit.
- Trzym się! - powiedział i złapał Adamusa za ramiona. Gdy ten jakoś odhaczył swojego nogi z belki, dracon spróbował sprowadzić siebie i jego na ziemię, lecz skończyło się to dość ciężkim wylądowałem na ryjach.
- Au... - syknał mag i ociężale wstał. - ÂŻyjesz? - Kopnął lekko leżącego Adasia.

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #84 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:03:50 »
I coś jeszcze musiało pójść nie tak, prawda? Tak hałasując w stodole zbudziliśmy jego właściciela, który miał niedaleko swój domek. Spojrzał się na was z przerażeniem i z widłami w ręku
- Co do chuja wy tu mi odpierdalacie zboczeńcy! Krzyknął, a raczej pisknął.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #85 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:06:13 »
- Ja mam jedno zasadnicze pytanie. GDZIE JEST ZÂŁOTO? - Powiedział wstając z siana. - Odłóż to chamie, mówisz do szlachty kurwa! Gadaj gdzie my są.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
  • Reputacja: 8331
    • Karta postaci

« Odpowiedź #86 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:07:31 »
Czekałem grzecznie na pomoc i w końcu się doczekałem. Zeleris wzbił się w powietrze, na moje oko wyglądał jakby wpadł w turbulencje. No ale nic, nagle złapał mnie za ramiona, a potem wylądowałem na twarzy, jak i dracon. I oczywiście poczułem lekkiego, ale wciąż kopniaka. Dźwignąłem się lekko, najpierw na czworaka, a potem stanąłem na obie nogi, lekko poobijany i obolały
-ÂŻyje-Powiedziałem, a raczej burknąłem pod nosem-Za to że mnie ściągnąłeś stamtąd daruje ci tego kopniaka.
Gdy skończyłem już te czynności, zacząłem obserwować akcję z właścicielem

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #87 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:08:48 »
- I który mamy rok! - dorzucił od siebie Zeleris, tknięty nagłym impulsem. Zawsze chciał zapytać o coś takiego. Brzmiało jakby był jakimś podróżnikiem w czasie, czy coś.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #88 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:13:33 »
- Spierdalać od mojego tyła! - powiedział wstając. Wyszedł na środek stajni, otrzepał się z siana.

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #89 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:16:26 »
Od człowieka dowiedzieliście się, że minęły trzy TRZY dni od popijawy u Mogula. I, że znajdowaliśmy się w gminie Tumin, daleko, daaaaaaleko od stolicy. Pytanie teraz, gdzie podział się nasz dobytek i gdzie Oczko.
- Co teraz robimy? Do wypowiedzi wtrącił się właściciel.
- Jak to co, wypierdalać nieroby jedne. Kase biorą, ale pożytku żadnego psia jego kurwa mać. Machał widłami cały czas.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #90 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:19:39 »
Dracon podszedł do chłopa, ywrwał mu widły i kopnął w jaja. - Mówiłem odłóż bo se krzywde zrobisz. Dobra panowie! Poszukajmy naszych ciuchów i broni.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #91 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:20:48 »
Dracon tak sobie stał nagi w otoczeniu nagich facetów w stajni, naprzeciw grożącego im widłami wieśniaka i myślał. Zastanawiał się jak mogło dojść do czegoś takiego. W ogóle możliwe było dotrzeć tutaj ze stolicy w trzy dni?
- Ej, czekaj - rzucił do Arusia. - Jaką kasę? - zapytał wsioka, podchodząc do niego i patrząc z góry, jak zwija się po kopniaku.
« Ostatnia zmiana: 08 Wrzesień 2013, 13:25:08 wysłana przez Zeleris Flamel »

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #92 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:26:10 »
- W tym kufrze było dwadzieścia tysięcy grzywien  ;[
- No Aragorn, wspaniały plan. Powiedział z ironią. - Musieliśmy nieźle zapierdalać, by się tu znaleźć, a jeszcze nie jesteśmy pewni co robiliśmy w trakcie tych trzech dni. Ork zastanowił się.
- Dobry człowieku, użyczysz swoich koni, prawda? Nie odpowiedział, nie odpowiada się na pytania retoryczne.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #93 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:30:15 »
- Kiedy tutaj przyszliśmy i skąd! Gadaj kurwa albo Ci stodołę spalę! - groził chłopowi.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #94 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:32:14 »
A draconowi dalej coś nie pasowało. Pomijając oczywiście całe ostatnie trzy dni.
- Nie jestem pewien, czy chodziło mu o kasę z kufra. Bo i jak, skąd? - Nachylił się nad wsiokiem. Nagi, wielkie czarny dracon nachylający się nad biednym chłopem nie był raczej widokiem, jaki ów chłop chciałby zobaczyć. - Czy my się przypadkiem nie najęliśmy do pracy w twoim gospodarstwie? - zapytał.

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #95 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:34:04 »
- Co takiego? Ja nie wiem nic, dzisiaj usłyszałem hałasy, to do stodoły zajrzałem. Niedaleko jest wioska, tam zajrzyjcie, karczmę mają, może tam bawiliście się.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #96 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:38:35 »
- Oddawaj ubranie! - chciał podrapać się po brodzie chcąc wpaść w zamyślenie, czy to był dobry pomysł, jednak... Nie... Już nie mógł...
- Kurwa! Nie mam brody! Kurwa!

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #97 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:43:36 »
Zeleris spojrzał na Edzia. To było bardzo dziwne, ale wcześniej jakoś nie zwrócił uwagi na tę bardzo widoczną i oczywistą zmianę. I, co ważniejsze, coś mu światło o goleniu, czy tam farbowaniu brody. Przemilczał to jednak.
- Broda odrośnie - pocieszył go. - Ciesz się, ze nie zrobiłeś sobie jakiegoś tatuażu, czy coś.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #98 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:46:20 »
W panice zaczął przeszukiwać całe swoje ciało. Na jednym boku miał Znamię Zewoli, to było na trzeźwo robione przez biuściasta Mortis, więc nie żałował... A na reszcie ciała?

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #99 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:47:23 »
- A ten malunek jakiejś babki na jego boku to co? Ork był zszokowany. Rozejrzał się po sobie czy on nie miał nic dorobionego. Na szczęście nie, a tak mu się tylko zdawało. Na plecach miał wyryte orkowe runy, ale skąd on mógł o tym wiedzieć?  ;[

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #99 dnia: 08 Wrzesień 2013, 13:47:23 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18