Autor Wątek: Kac Marant  (Przeczytany 11154 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
  • Reputacja: 698
  • Drugie wcielenie Draga!
    • Karta postaci

Odp: Kac Marant
« Odpowiedź #60 dnia: 07 Wrzesień 2013, 20:31:46 »
// Nigdzie nie jest napisane, że jesteśmy w jaskini. A przynajmniej nie jest napisane, że Zeleris tam wszedł :P
// Poza tym - spierdalaj :/

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #61 dnia: 07 Wrzesień 2013, 21:09:58 »
//Nie chce mi sie opisywać walki mieczem ;/ ruszcie dupy i ich pozabijajta no...

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #61 dnia: 07 Wrzesień 2013, 21:09:58 »

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
  • Reputacja: 8331
    • Karta postaci

« Odpowiedź #62 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:21:02 »
Kiedy tylko przeciwnicy rzucili się na nas, od razu wyjąłem pistolet, na którym ówcześnie trzymałem dłoń. przeciwnicy biegli dość zwartą kupą, więc bez problemu mogłem wypalić, prawie na oślep. Pif-paf zdało się słyszeć w całej okolicy. A w okół lufy pojawił się kłąb dymu. Jeden z biegnących się przewrócił, a ja schowałem pistolet i wyjąłem miecz będąc gotowy przyjąć kolejnego przeciwnika.

5-1=4 ÂŻelazne kule
 11 Bandytów

//:Chuj z tym jak nikomu nie się nie chce walczyć, ściągnijcie na nas całą szajakę bandytów z Valfden. Edziu Aruś jebnijcie obszarówkę będzie spokój xD

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #63 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:25:54 »
- Jebać to... Upiltu! Upiltu! Dracon wytworzył dwa potężne wbyuchy mrocznej energii, rozrywając prawie wszystkich wrogów.

4 bandytów.

Offline Mogul

• Weteran
  • Reputacja: 5863
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #64 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:29:11 »
Nie weszliśmy jeszcze w jaskini. Reszta widząc co się wyprawia normalnie w świecie uciekała. TERAZ WESZLIÂŚMY do jaskini i znaleźliśmy kufer z bardzo grubą gotówką. Niestety, kupiec nie zrobi interesu życia, ponieważ poszedł z nami w stronę jaskini, gdzie zginął śmiercią okrutną. Po spokojnej już podróży dotarliśmy do domku Mogula, rozsiadliśmy się po tej norze, ork wyciągnął beczkę na rozgrzewkę i rozpoczęliśmy zabawę.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #65 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:33:05 »
- Aresh! - powiedział kumulując energię magiczną. Zaciśniętą pieść szarpnął do góry, a wówczas cztery kamienne stalagmity pojawiły się tuż po jednym z uciekających bandytów, nadziewając go na siebie jak prosię na rożen. Na pewno była to dosyć bolesna śmierć.

Jakiś czas później...

- Piracki rum... mmm...

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #66 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:34:25 »
- Byś se kupił dwór albo coś. Toć orcze szałasy lepiej wyglądają. - powiedział polewając rumu.

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #67 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:36:24 »
Ork wypił, poczekał na pozostałych i polał kolejny raz
- Ta, skombinuj mi tyle kasy. Chociaż w tym kuferku od chuja tego jest, powinno starczyć.

//: nie piłem nigdy rumu :< jak się pije rum? :O

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #68 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:43:20 »
- A powinno. Mogul tak sie pije rum. - Powiedział i wychylił kufel nawet się nei krzywiąc. -
The time has come, the time for a drink
But I don't want whiskey or gin
There's only one drink that gets me so drunk
Until my head starts to spin
Far to the west under tropical sun
The mystical drink is brewed
On our mission to get totally drunk
We have got nothing to lose

Rum is the power
Rum is the key
Rum is the thing that will set us free

Rum Rum Rum
Rum Rum
Rum Rum Rum
Rum Rum
Give me more Rum!

The time has come, the time for a drink
But I don't want vodka or mead
None of these things will quench my thirst
Rum is the drink that I need
Questing the oceans, and questing the seas
Searching for ultimate booze
On our mission to get totally drunk
We have nothing to lose.
Ot wzięło go na śpiewy.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #69 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:49:51 »
// się wlewa w siebie, piratów z Karaibów nie widziałeś ;)

Elrond również śpiewał, aczkolwiek nie wiedział w jakim to było języku.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #70 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:51:04 »
-Ha pijemy?-Spytałem a raczej stwierdziłem, sięgając po jeden z kubków.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #71 dnia: 08 Wrzesień 2013, 11:57:32 »
- To było szybkie - stwierdził Zeleris, gdy jakoś tak nagle znaleźli się w ruderze Mogula. W sumie dom orka bardzo przypominał ten należący do dracona. Jednak mag przestał zastanawiać się nad podobieństwami, gdy Czerwony wyciągnął beczkę i rum został rozlany do kubków. Słuchając jak Aragorn i Elrond wyją, wlał w siebie rum. Tak na dobry początek. Otarł usta dłonią.
- Aruś, co to za jazgot? - zapytał. - Przecież to nawet nie były słowa, tylko bełkot jakiś. Jakieś "Rumiski"? Co to w ogóle ma być...

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #72 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:01:29 »
Rozległo się pukanie do drzwi. - Milicja. Krzyknął ktoś spoza nich. Spojrzeliśmy się w tamtą stronę, ork podszedł tam i je otworzył. W progu ujrzeliście białego orka zwanego Oczkiem.
- Co, bawisz się beze mnie kurwiszonku? Polewać a nie. Orkowie wybuchnęli śmiechem, białas rozsiadł się i zaczęliśmy na nowo posiadówę...

Jakiś czas później, gdy już każdy miał dobrze.
-To co, sprawdzamy ile w kufrze jest golda?

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #73 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:04:12 »
- Miałem wrażenie, że część już dawno gdzieś pochowałeś! Jasne że otwieraj.

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #74 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:08:16 »
- Ja pierdole, co jest z ty rumem? Dlaczego czas tak szybko leci? - Zeleris zapytał świat jako taki, gdyż albo mu się zdawało, albo coś dziwnego działo się z jego postrzeganiem czasu. To był idealny powód, aby się napić, więc wypił co miał w kubku. I wtedy coś tam zaczęto gadać o otwieraniu kufra.
- Nooo! - zgodził się z kimś tam. - Otwieramy!

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #75 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:18:57 »
-OTWIERAJ! OTWIERAJ!-Zacząłem skandować, pijąc dalej. Rum był dobry, a czasem przyjemnie mijał. Więc i atmosfera się udzielała, a skoro wszyscy chcą otworzyć, więc otwieramy.

Offline Mogul

• Weteran
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #76 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:27:33 »
Otworzyliśmy pokaźnych rozmiarów kufer i naszym oczom ukazało się ponad - Z DWADZIEÂŚCIA TYSIÊCY GRZYWIEN JA PIERDOLE. Krzyknął ork. I wtedy, gdzieś w tle, ktoś zaproponował to uczcić w inny sposób, bardziej "hardkorowy" jak to niektórzy mieli w zwyczaju mówić. Zażyliśmy jakiś ciekawych specyfików. ÂŚwiat zmienił się nie do poznania.

Jakiś czas później, gdy dla nas wszechświat przestał istnieć i znowu w swej wspaniałości odbudował się...
Pierwszy obudził się Adaś i krzyknął. Znajdował się na jakimś drewnianym zawieszeniu(?) przy suficie ponad dwadzieścia metrów nad ziemią. Krzyk jego zbudził pozostałych, Aragorna i Elronda leżącego w sianie, Zelerisa leżącego w zagrodzie dla koni i Mogula zbyt niebezpiecznie blisko gnoju. Przeraziliście się, bo zdaliście sobie sprawę, że znajdujemy się w jakieś stajni... wszyscy nadzy.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #77 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:32:57 »
-KURWAAA!-Wydarłem się, nie wiedząc co się dzieje. Byłem gdzieś podwieszony, na nie wiem nawet czym. Na moje oko była to jakaś drewniana platforma. Zacząłem się rozglądać w około, odruchowo jak każdy facet podrapałem się po tyłku. Tylko problem był taki że poczułem gołą skórę, a nie ubranie.-Co do chuja pana..-Spytałem siebie samego, patrząc za towarzyszami. Ujrzałem wszystkich, do tego również jak ja nagich..

Offline Zeleris Flamel

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #78 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:39:55 »
Zeleris zerwał się nagle, jak oparzony. Właściwie to czuł się oparzony. Ponownie dotknięcie wszechświata poraziło jego umysł, który chyba nie istniał przez pewien czas w tej sferze egzystencji. Dracon rozejrzał się wokół. Miejsce w którym się obudził nie przypominało domu Mogula. Właściwie to średnio przypominało pomieszczenie mieszkalne. Wyglądało raczej na stajnię. To... było raczej niezwykłe. Niewiele pamiętał z ostatniego wieczoru. Właściwie to kojarzył tylko fakt otwierania kufra i później nic. Kompletnie i całkowicie. Mag spróbował wstać. Słowo "spróbował" jest tutaj kluczowe, gdyż jakoś tak mu nie wyszło i opadł na ziemię. Wtedy zdał sobie sprawę, że jest dość chłodno. Było to dziwne, gdyż pamiętał, że jego ubiór całkiem dobrze trzymał ciepło. Postanowił rozwiązać ten problem i spojrzał w dół. Skrzywił się.
- Dobra, więc to poszło w tym kierunku... - mruknął do siebie i znów spróbował wstać. Tym razem udało mu się. Oparł się ciężko o barierkę zagrody i dostrzegł, że nie jest sam w stajni. Inni też tutaj byli, również bez ubrań. Zeleris niezbyt przytomnie spojrzał na wiszącego pod sufitem Adamusa.
- Adaś, dlaczego wisisz pod sufitem? - zapytał po chwili konsternacji.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #79 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:44:50 »
-ÂŻebym ja to kurwa wiedział-Odpowiedziałem lekko sfrustrowany. Jakoś nie podobała mi się ta sytuacja, choć nadto kojarzyła mi się z przeszłością. Kiedy to znaleźliśmy się na jakimś dziwnym statku, na konkursie bimbrowniczym( <ignorant>).-Może pomożesz mi zejść, albo coś?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #79 dnia: 08 Wrzesień 2013, 12:44:50 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything