Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zamiar rozpoczęcia nowej gry
Gordian Morii:
Tylko, że ten gothic może nie przyciągnąć zbyt wielu fanów. Nie czarujmy się, ale to gra stara w którą grał każdy weteran RPG. Młodych średnio zaciekawi, boo "Grafika nie jest najważniejsza tylko klimat (ale nie będę takich kanciaków oglądał). I to może być największy problem. Nagrywaj też coś nowszego, żeby zdobyć widza, a gothicem pokazuj jakość i niech to będzie Twoja sztandarowa seria.
KacperGraczPL:
Masz bardzo fajny głos .
Rip0sta:
--- Cytat: Gordian w 24 Sierpień 2013, 11:35:32 ---Tylko, że ten gothic może nie przyciągnąć zbyt wielu fanów. Nie czarujmy się, ale to gra stara w którą grał każdy weteran RPG. Młodych średnio zaciekawi, boo "Grafika nie jest najważniejsza tylko klimat (ale nie będę takich kanciaków oglądał). I to może być największy problem. Nagrywaj też coś nowszego, żeby zdobyć widza, a gothicem pokazuj jakość i niech to będzie Twoja sztandarowa seria.
--- Koniec cytatu ---
Niestety ta mysl była moją główną demotywacją przez długi okres czasu, jednak postanowiłem spróbować, nie mam na temat żadnej gry tyle wiedzy co na temat gothica, więc tutaj może być problem. Jednak pomyślę również o innych grach.
kacperGraczPL - taa tez spodobal mi się mój głos w czasie odsłuchiwania nagrania, jednak to tylko wynik mutowania mikrofonu ;D Zawsze to jakis plus
Gordian Morii:
I nagrywaj głośniej, bo ja musiałem i komputer i yt podkręcić na maxa ;]
Rip0sta:
ok postaram się mówić głosniej, dizęki za poradę, jezeli macie taka możliwośc to byłbym bardzo wdzięczny gdybyście pomogli promować mój kanał na facebook, najbardziej zależy mi na widzach i ich komentarzach, gdyż jestem pewien, że gothic zawiera sekrety, o których nie wiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej