Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zamiar rozpoczęcia nowej gry
Gordian Morii:
--- Cytat: Rip0sta w 31 Sierpień 2013, 13:12:59 ---nie zobaczysz bo wiecej filmow nie robie przez zbyt malo wyswietlen, admin tej strony powiedzial mi, ze pomoze mi promując mnie na swoim fanpage, a mimo to ilosc wyswietlen jest na tyle mala, ze nie mam ochoty tego kontynuowac...
Jednakże grałem samemu nim i tak dalej, obecnie skonczylem, majac 360 many, 80 zrecznosci i 80 sily, miecz mistrzowski, bron jednoreczna 61%, armia ciemnosci, krzyk beliara, masowe zniszczenie, blyskawica, srednie leczenie.
--- Koniec cytatu ---
A widzisz, bo to jest najgorsze od razu zakładać sobie zdobycia złotych gór. Facet nikt od razu nie jest Rojem ze 600k widzów, trzeba być konsekwentny i ludzie to zobaczą. Ktoś wejdzie na kanał, zobaczy gothica, później coś innego. Spodobasz się to zostawi suba. Nie można robić tak, że aaa mam 60 wyświetleń to koniec z tym. Gothic to stara gra trzeba mieć świadomość, że nie każdy o nije pamięta. Ciut pokory, odrobinę wytrwałości i wrzucaj dalej.
Rip0sta:
Nie idzie tylko o malo wyswietlen bo moglbym to przetrwac, lecz zauwazcie, ze nawet ominąłem goblinią jagodę koło farmy Lobarta przez zapomnienie...
Skonczylem juz ta grę, ale dalej mam zapis tam gdzie skonczylem 2 odcinek czyli przy wejsciu do Khorinis, lecz grajac w nia, zauwazylem, ze dalej nie pamietalem jednak tyle by robic film bedacy kompedium wiedzy - kolejny mankament...
Do tego obecnie formatuje komputer i wywalam wszystkie gry z powodu matury, dla tego też i tak nie będę miał możliwości kontynuacji odcinków, zaręczam, że jest tak wiele takich samych projektów na youtube, mających po 100-200 odcinkow, wiec jak ktos ma ochote na takie oglądanie to polecam poszukac.
xNoZoMi:
Ahh skoro wiedziałeś że będziesz formatował kompa i że będziesz wywalał gry z powodu matury ,to po co wgl zaczynałeś z tym?
A wgl o oglądalność trudno do gothic ,bo samo oglądanie Gothic jest troche nudne ,bo większość woli pograć ,chyba że chodzi o jakieś specjalne momenty ;)
bossofmachinima:
Spoko , postaram się oglądać regularnie zobaczę z jakim poziomem many skończysz <rycerz>
Nawigacja
Idź do wersji pełnej