Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zamiar rozpoczęcia nowej gry

<< < (3/4) > >>

Gordian Morii:
To taj jak Ci napisałem pod filmem, sprawdź dokładnie wieżę Xardasa, parter. Tam powinno  być sporo rzeczy jeszcze, które chyba pominąłeś. Szczególnie zwracaj uwagę na miejsca za skrzyniami.

Rip0sta:
//www.youtube.com/watch?v=6jsw_IeG_V8 - odc. 2

xNoZoMi:
A zobacze  <lol> z ciekawości ,jaki ten mag  ognia jest potężny bo rzadko nim gram <lol>

Rip0sta:
nie zobaczysz bo wiecej filmow nie robie przez zbyt malo wyswietlen, admin tej strony powiedzial mi, ze pomoze mi promując mnie na swoim fanpage, a mimo to ilosc wyswietlen jest na tyle mala, ze nie mam ochoty tego kontynuowac...

Jednakże grałem samemu nim i tak dalej, obecnie skonczylem, majac 360 many, 80 zrecznosci i 80 sily, miecz mistrzowski, bron jednoreczna 61%, armia ciemnosci, krzyk beliara, masowe zniszczenie, blyskawica, srednie leczenie.

Devristus Morii:

--- Cytat: Rip0sta w 31 Sierpień 2013, 13:12:59 ---nie zobaczysz bo wiecej filmow nie robie przez zbyt malo wyswietlen, admin tej strony powiedzial mi, ze pomoze mi promując mnie na swoim fanpage, a mimo to ilosc wyswietlen jest na tyle mala, ze nie mam ochoty tego kontynuowac...

Jednakże grałem samemu nim i tak dalej, obecnie skonczylem, majac 360 many, 80 zrecznosci i 80 sily, miecz mistrzowski, bron jednoreczna 61%, armia ciemnosci, krzyk beliara, masowe zniszczenie, blyskawica, srednie leczenie.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz reklamując film nie mamy pewności, że wszyscy Nasi fani go obejrzą. Z tego co widziałem Twoja ilość wyświetleń jest bardzo duża jak na 2 odcinki, ale stwierdziłeś, że jest inaczej. Pamiętaj, ze na wszystko trzeba zapracować i od początku nie można wymagać za dużo. Reklama reklamą, ale swój wkład własny w promocję swojego kanału też musisz mieć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej