Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (19/73) > >>

Bondzik:
Gdybym "naprawdę" został uwięziony w koloni karnej i był bym zupełnie zielony i nie wiedział dokładnie wszystkiego o obozach, z pewnością wybrał bym Stary Obóz. Dlaczego ? Dlatego ponieważ wyglądał najrozsądniej z nich (chodzi o palisadę) i koniec w końcu jest najstarszy czyli najdłużej wytrwał w bez litosnej Koloni... Ale w starym obozie zaczął by sie kolejny etap... Czy uda sie zostać cieniem czy nie, jeżeli nie pewnie poszedł bym na bagna skierowany bogactwem i spokojem tamtejszego obozu... To nie jest tak łatwe jak sie może zdawać bo nie jest sie pewnym czy da rade sie dostać czy nie, ale najbardziej chciał bym zostać magiem ognia... Pozdrawiam

Bennet:
Ja bym wybrał Stary Obóz bo tam najlepiej o ochrone ale trzeba mieć troche rudy ale jak na początku jesteś kopaczem to się troche nazbiera jakiś miecz i strój no i można zostać cieniem bo tam jest najlepsza palisada najwięcej kolegów i kupców.A i jeszcze arena żeby mieć w SO Reputacje

Vincent:
Ja jak większość dołączył bym do SO ponieważ są tam aż dwie z głównych postaci i miło było by ich poznać a to przecież Diego  nas wita i nam wszystko tłumaczy. W SO czułbym sie bezpiecznie bo są tam mury których niema w nowy obozie ani na bagnie wiec tam jest po prostu raj. A co do Wrzoda przecież można go  zabić a Gomeza sie po prostu olewa.Więc stary obóz to po prostu najlepsze miejsce i chyba najłatwiej do niego wstąpić. Więc gdybym miał komuś poradzić do jakiego obozu ma wstąpić radził bym Stary Obóz.

Saschy:
Ja bym się przyłączył do nowego obozu. Uwielbiam być najemnikiem u służbie magów wody   No i jest tam Gorn. Ludzie z nowego obozu są twardzi. Jest tam najniebezpieczniej jednak ja uwielbiam walki i pojedynki   Minusem są szkodniki... Nienawidzę ich. Są (jak sama nazwa głosi) szkodnikami. Zaś najemnicy walczą za adanosa ( w każdym razie mi się tak wydaje) który jest moim ulubionym bogiem. No to chyba wszystko...

Pozdro.

assassineK:
No ja popieram bo w jedynce najlepiej było być w Nowym Obozie bo miałeś dużo swobody i w ogóle to tamto miejsce ma niezapomniany klimat.A w takim SO to z początku było się takim frajerem na posyłki tzn.przynieś to zanieś tamto...I jaki poprzednik napisał że najemnicy walczyli za adanosa,i z tym niemoge się zgodzić bo według mnie z tego co pamiętam zawarli układ z magami wody i poprostu ich chronili żeby oni spokojnie mogli pracować...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej