Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Amras:
Ja osobiście wybrałbym Nowy Obóz ponieważ:
-Jest tam luzik nikt ci nie rozkazuje i jeśli będziesz spokojny nie pchał się do roznoszenia wody(tutaj przypadek z Lewusem ) to nie będą cię też zaczepiali
-Ufortyfikowanie nie jest zbyt dobre ale po co to komu jeśli i tak wojen tam raczej nie ma ale jakby były np.z orkami to nie jest źle bo przecież nie da się wydostać z kolonii i tak byś tam umarł.Ale gdyby już zaatakowali to przecież są tam magowie wody najemnicy(a przecież najemnicy to są doświadczeni wojownicy)szkodniki- chociaż są to początkujący ale też by pomogli i jeszcze zwykli rolnicy i mieszkańcy oni też włączyli by się do walki(chyba ale raczej tak)a tak w ogóle to orków w kolonii nie jest tak bardzo dużo.A jak już to zginąłbym w chwale [img]http://gothic.gram.pl/forum/style_emoticons/ubc/dwarf.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
POZDRAWIAM...
jureus:
ja wybrał bym nowy obóz poniewaz:
jest wolnosc
sa moje ulobione postacie
fajne miejsce
duza dostepnosc towarów
bede mogł okradac ludzi z starego obozu i bractwa
jest fajna karczma
smigiel:
Nie był bym taki przekonany do Nowego Obozu. Każdy może w każdej chwili zaatakować cię i nic na to nie możesz poradzić (chyba że jesteś silniejszy ). Poza tym jeśli będziemy wymieniać ciągle wady obozów to dojdziemy do wnosku, że najlepiej zostać pustelnikiem . Tak więc weźmy pozytywy:
Strary obóz - jeśli ma się pieniądze aby zapłacić strażnikom za ochronę to jest to dosyć bezpieczne miejsce, a jeśli się już jest cieniem to wogule można nic nie robić (czasami jakieś szybkie zleconko). Dużą zaletą jest też to, że SO jest największy i jamocniejszy w całej Koloni więc nie musimy obawiać się ataków z innych obozów.
Obóz na bagnie - można się tam za darmochę najarać zielska a jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to strażnicy świątynni dobrze wypełniają swoje obiowiązki. Stosunki z innymi obozami są raczej na dobrym poziomie.
Nowy obóz - miejse dla każdego, komu nigdy nic się nie chce robić . Bezpieczeństwo w obozie - każy dba sam o siebie (jeśli chodzi o szkodników). O stosunkach z resztą obozów nie wspomnę bo miałem wymieniać pozytywy .
To jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
Matek00:
hmmm zastanówmy się...
Stary Obóz - Uwielbiam ten obóz, lecz jednak nie chciał bym się tam znaleźć, niska klasa społeczna ma tam spore piekło. Harowanie w Kopalni, ludzie tacy jak: Szakal, Bloodwyn i Fletcher... Mimo, że czasem panuje tam miła atmosfera, to w dolnym mieście panuje straszna bieda, no i łatwo o guza... Budynek sporo wytrzyma (przynajmniej tak się wydawało), ale...
Nowy Obóz - Spanie w kilku dziesięcioosobowych melinach, praca na polu ryżowym, dostawanie po mor*zie prawie codziennie ? Nie dziękuję...
Obóz na Bagnie - Spanie wśród najaranych wyznawców Sniącego? Nie wierze w takie brednie, lecz mógłbym udawać, że jestem wierzący, by mieć ciepły dom, lekką pracę no i sąsiadów przyjaźnie nastawionych do mnie...
Po zastanowieniu wybrałbym Obóz Na Bagnie.
hiena:
Sam nie wiem. Na pewno do sekty bym się nie przyłączył.
Lubię NO ale wydaje mi się,że jest w nim zbyt niebezpiecznie.
Na kopacza też się nie nadaje bo nie lubię ciężkiej pracy fizycznej.
Hmmm....Starał bym się raczej zostać cieniem aby mieć lajtowe życie.
Strażnicy muszą ciągle pilnować.Kopacze pracować,a cienie??
Kradną od czasu do czasu.Po za tym wolni są.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej