Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (17/73) > >>

Dante:
Dołączyłbym do SO. Dlaczego? Potężny obóz i jak będziesz tam kimś będziesz równiez wysoko w koloni. Mili ludzie i w miare struktura wojska. Następne miejsce zająłby NO ze względu na wolność wyboru i klimat takiej swoistej grupy fanatyków jeee :D Ostatnie miejsce Sekta. Słabe fortyfikacje dość mało straży ale wieczna dostawa zioła ! ^^

Serafin_Gothic:
Gdybym trafił do Kolonii, to wybrałbym Nowy Obóz. A czemu? Przede wszystkim - cenię sobie wolność, a tam nikt (czytaj: żaden Magnat czy Guru) nie zmusza Cię do wykonywania poleceń, cały obóz jest dobrze ufortyfikowany (druga brama, tama do pomocy, góry). Jeśli chodzi o przyszłość, to piąłbym się w górę hierarchii w obozie i zostałbym Najemnikiem, a potem Magiem Wody.

Fortuno:
Ja nie zdecydowałbym się na zamieszkanie w SO.
Po pierwsze są tam strażnicy, którym trzeba płacić za ochronę.
Po drugie w SO na początku zostaje się kopaczem, którzy nie mają zbyt wiele do powiedzenia, chyba że chce sie wam latać od kolesia do kolesia i im pomagać żeby zostać Cieniem...

W NO mieszka większość szaleńców i złodziejów. Nie czuł bym się tam bezpiecznie mimo, iż są tam Magowie Wody i PARU uczynnych ludzi

Obóz na bagnie byłby najlepszym wyjściem, ponieważ Straż ÂŚwiątynna czuwa nad wszystkim, a ja zostałbym Nowicjuszem i bym se tylko popalał;] a co do błotnych węży to one są tylko na bagnie a nie w obozie:D tylko ciekawe co by mnie czekało po upadku bariery? Poszukiwacz?:D

Xarak Bunt:
Ja osobiście wybrałbym Nowy Obóz, gdyż jest tam swoboda ruchu, każdy sam dba o swoje szanowne cztery
litery   Nowy Obóz też może się obronić przed atakiem: zamknąć bramę i ostrzeliwać wroga z góry,
a w ostateczności rozwalić tamę (choć to by nie było świetne rozwiązanie   ). Natomiast psioniki z Bractwa ÂŚniącego to źródło bagiennego ziela (mój ulubiony zawód- palenie zielska). Gdyby natomiast nie istniał      Nowy Obóz, to wybrałbym Bractwo ÂŚniącego, gdyż klimat tamtego obozu wywołuje we mnie falę zastanowień nad grą.    

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

XARAKUS BEZIUS

P.S. Musze właczyć G I bo padnę. BAGIENNEGO ZIELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elrond15:
Osobiście to ja bym wybrał nowy obóz, bo:

- nie ma tam Gomeza   ani Bullita,
- jest tylko jedna brama do wejścia i jak się cały Nowy Obóz weźmie, to nikt ich nie pokona  
- jest blisko do obu kopalń,
- magowie wody,
- no i mają tam wódę i ziele.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej