Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (16/73) > >>

Chabacik:
Ja bym dołączył do nowego obozu poniewarz morzna tam robić co sie chce.Są tam też wierni przyjaciele tacy jak Gorn czy Lee którzy wyciągneli by mnie z kłopotów, a poza tym lubie się bić.Nawiasem mówiąc zostałbym najemnikiem albo magiem

Czesiu:
Prawdopodobnie udał bym się pierw do Starego Obozu. Tak jak Zygota, podszkolił bym się, poduczył, zarobił trochę. Został bym strażnikiem dla większych zysków. Potem uciekł bym , ale nie do Nowego Obozu, lecz tego na bagnie. A dlaczego ? Ponieważ tam dają ziele za darmo  

KartoN:
Ja jestem za Starym Obozem. Jest usytuowany w środku Kolonii, dzięki czemu jest blisko do każdego miejsca. Tam tez można mieć chatkę za darmo. No i tam można nauczyć się strzelać z kuszy:)

Stierlok:
Ja osobiście kocham SO ponieważ jest tam świetna atmosfera i oczwiście magnaci którzy są potężni i sprawują władze. Oczywiście to nie wszystko również podoba mi sie system w jakim operuje SO, silniejszy wygrywa i ten kto ma wpływy żyje i jest kimś.

Akatosh:
Moim ulubionym obozem jest"Obóz na Bagnie"Jest bezpieczny nikt nie bierze kasy za ochrony tak jak w "Starym obozie"Fajny tez jest "Nowy obóz"

SzlugA: Może bardziej rozpiszesz sie na ten temat? Napisz co takiego jeszcze mają w sobie te obozy, że Cie do nich "ciągnie", bądź też co Cię od nich odpycha..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej