Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Czaroxxx:
Za pierwszym razem byłem w starym obozie, za drugim w nowym. Ale osobiście wolę nowy obóz bo jednak dobrze się kojarzy z drugą częścią gry. Zaś nigdy nie grałem w obozie na bagnie.
Dark:
Ja zawsze praktycznie wybieram Stary Obóz, czemu ?? Klimacik który tam panuje, oraz olbrzymia brutalność i bezwzględność strażników, jest tam również siedziba Magów Ognia których lubię ;) Stary Obóz ma też fajne zbroje. Obóz ten jest również najbardziej wpływowym obozem w kolonii, i ten ktto jest ważny, ma straż i jest nietykalny, np. Magowie, czy Diego.
pzdr.
Slomek.16:
Ja wybrałbym zdecydowanie Stary Obóz ponieważ jest najlepiej ufortyfikowany
i w razie jekiegoś ataku byłbym najbezpieczniejszy właśnie w nim. Poza tym
w obozie mieszka Diego, który może zawsze pomóc.
xmati06:
Bez wahania wybrałbym Stary Obóz. Dobre mury i umocnienie oraz bliska obecność dużej liczby strażników i cieni sprawiłaby ze czyułbym sie baardzo bezpieczny. No i nie należy także zapominać o magach ognia. Im nikt nie podkoczy:) Poza bezpieczeństwem ludzie ze starego obozu dostaja od króla czego tylko zapragną. To jest dopiero plus:)
Ken'Udz:
Gdyby wrzucono mnie do koloni karnej od razu pobiegłbym do nawego obozu aby się dołączyć do szkodników a potem do najemników.Najbardziej lubię: Wilka, Lee, Gorna i w ogóle wszystkich, gdyż nie są oni wścipscy, ani nieuprzejmi, ani przywódcy nie krują się za "armiami" strażników.Tam panuje miła, ciepła, spokojna atmosfera.
Nikt na ciebie nie mówi, że jesteś żółtodziobem itp.Dlatego wybrałem NOWY OBĂZ
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej