Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Mary:
Jak bym trafiła do kolonii zdecydowanie przyłączyłabym się do Starego Obozu,ponieważ
ludzie z tamtego obozu:
1.Nie kradną tak jak z Nowego Obozu.
2.Gomez nie rządził najlepiej(np.Zabił magów Ognia z powodu zawalenia się jego kopalni)
kardynal:
Ja nie jestem za bardzo zdecydowany. W Bractwie ÂŚniącego musiałbym go wyznawać, ale za to codziennie nowe ziółka . I tu się nie mogę zdecydować: stary obóz jest fajny bo są strażnicy, magowie Ognia i Diego. W Nowym Obozie jest Lee, Gorn, Magowie Wody i mają swoją kopalnie. Stary obóz ma Gomeza którego bardzo nie lubie i można przez przypadek dostać pałką w łeb. W nowym Obozie jest Lares i tego też nie lubie, Najemnicy chcą bryły rudy(za co???). a gdybym miał wybierać to bym przekonał Diego, Lee, Gorn i podobnych przyjaciół żeby założyć swój własny obóz.
Celeb:
Spojrze realistycznie....:
Wpierw bym się chyba popłakał ze strachu XD.Następnie szukałbym byleczego do obrony i poszedł do SO bo najlbliższy.Jakbym poznał różnice między tymi wszystkimi obozami ,możliwe ,że bym poszedł do Nowego Obozu ,ale zostałbym tam raczej kimś gorszym.Dążyłbym do zostania jakimś kolesiem co zna magię ,bo ja taki tchórz i wolę zabijać z daleka XD...Jakby mi się nie powiodło w NO to bym możliwie poszedł dop obozu świrów...<ekhem>...obozu bractwa :D
Lanca:
Ja chętnie bym dołączył do Nowego obozu.Mają fajny obóz dużo jedzenia między innymi ryż,alkohol,wodę itp.Są tam przecież Fajni ludzie jak np.Gorn i Lee szczególnie Lee moim zdaniem fajnie by się żyło w Nowym Obozie
Slomek.16:
Moim ulubionym obozem jest "Nowy Obóz" ponieważ od połowy trzeciego
aktu mam wszystko na miejscu. i nie muszę nigdzie biegac ani się teleportować.
Ze Starego Obozu i tak cię w końcu wyrucą. Obóz na Bagnie też nie jest najgorszy
ponieważ z początku także ma się wszystko na miejscu ale nie lubię tych zadufanych w sobie Guru
i Strażników ÂŚwiątynnych. Innymi słowy według mnie najlepszy jest Nowy Obóz!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej