Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (13/73) > >>

Garfild:
Ja poleciałem do Starego Obozu, dlaczego?  Był najblirzej.

Polubiłem go jest durzy, i fajny.  I są grube mury, zamek, fajni rycerze i wogule.
Tylko że Gomez nie jest za fajny a tak to wszystko wpożo.

Wogule jest fajny ale Nowy Obóz terz jest fajny tylko to jest głupie że nie ma
murów, a tak to wszystko OK.

Pozdro      Garfild.

Kerth_:
Jeśli chodzi o mnie to zapewne został bym najemnikiem, a tym samym wolnym strzelcem. Włóczył bym się po kolonii i oklepywał mordy strażnikom :) NO poraża klimatem, dosłownie i w przenośni

Naprawdę, radziłbym zacząć pisać ciut dłuższe posty, ostatnie ostrzeżenie słowne. [Arthas]

Zuben:
Ja bym dołączył do obozu na bagnie ponieważ jest tam cicho spokojnie i nikt cię nie okradnie i oczywiście jest tam dzienna porcja bagiennego ziela od Fortuno. Jedyne co mi nie pasuję to zbroję w tym obozie ponieważ mają głupi wygląd.

MAG 0GNIA:
Muj ulubiony a raczej ulubione obozy To NO i SO.Ale najchętniej dołączam sie do starego bo wtedy tak naprawde zaliczam oba.Tylko 2 razy dołączylem sie do bractwa a gotick 1 przeszłem z 10-15 razy
a i tak nimi nie ukończyłem gry, powody:
1.Bagno niezbyt przyjemne środowisko do życia
2.Raczej nie można zostac guru
3.Bezimienny wybranjec Innosa miałby wieżyć i walczyć w imie jakiegoś ''pogańskiego'' bogo-demona śniacego?

dragonsblack:
Ja wybrała bym Nowy obóz ponieważ nie ma tam takiego rygoru,każdy robi co chce wszyscy są pomocni.
Potem została bym magiem wody po osiągnięciu 5 kręgu ruszam truchtem na tereny orków do wieży Xardasa zostaje nekromantą i całymi dniami siedzę zasypana książkami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej