Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Maximilianan:
Ja bym odrazu poszedl do Nowego Obozu oczywiscie z czyjas pomoca. Gdyż bardzo mi sie tam spodobalo i wole
zaatakowac straznikow starego obozu niz jako straznik badz cien byc zaatakowanym.
Ciern:
Sorry ale nie zrozumiałem. ;] Fakt że SO jest trudny do zdobycia nie oznacza że jest najlepszy (większość ludzi jest powalona). Poza tym myślę że trudniejszy do zdobycia by był NO, ta wielka brama za polem ryżowym ;]
DODO:
Ja bym wybrał Stary Obóz. Lubię tam przebywać a poza tym jak już zostało powiedziane w SO jak się już zostanie Cieniem to ma się ogromne luzy. Oczywiście bardzo trudno było by się dostać na Cienie ale jak by mi się już udało to bym nie musiał nic robić. Wszystko by za mnie robili Kopacze
goliat:
Ja lubię Nowy Obóz, bo tu nikt tobą nie rządzi ,a dbasz tylko o siebie. Nie musisz wykonywać poleceń żadnych magnatów jak to miało miejsce w Starym Obozie.
Elrond Ñoldor:
Gdyby mnie wrzucono za barierę to oczywiście żyłbym w starym obozie, skumplowałbym się z kilkoma wpływowymi cieniami...
Wybrałem ten obóz ponieważ jest dobrze ufortyfikowany i gdyby wszyscy najemnicy wraz ze Szkodnikami
chcieliby go zniszczyć to na pewno nie dali by rady.
Cienie i strażnicy mają fajniejsze zbroje (moim zdaniem)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej