Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Aurora:
Gdybym trafiła do kolonii myślę ,że wybrała bym Nowy Obóz lub Obóz na Bagnie. Nowy Obóz bo lubię magów wody i najemników. A w obozie na Bagnie dołączyłabym ze względu na dobrych wojowników i bezpieczeństwo. Na pewno bym nie dołączyła do Starego Obozu ,bo i tak później by się odwrócili ode mnie po zadaniach dla magów wody.
Krók:
Muj/Mój ulubiony obuz/obóz to NO.Po pierwsze miał bym wolność.Po drugie niebęde musiał bym służyć Gomezowi.Po trzecie w NO jest wielki Gorn który by wybił połowę najeżców/najeźdźców.Po czwarte nawet gdybym zostal kretem miał bym godziwa pensje.Po piante to jedyne miejsce w którym znajduje się bar.Po szuste/szóste niespotkał bym Szakala,Thorusa,Gomeza,Barthola i reszty tempych strażników.Po śudme/siódme niespotkał bym Wrzuda czy jakoś tak
Mój ulubiony obóz to Nowy Obóz ponieważ:
1. Bym miał tam wolność.
2. Nie trzeba służyć Gomezowi.
3. W Nowym Obozie jest Gorn, który zabiłby cały Stary obóz.
4. Nawet gdybym był kretem to dostawałbym godziwą pensję.
5. To jedynie miejsce gdzie znajduje się bar.
6. Nie spotkałbym Szakala, Thorusa, Gomeza, Barthola oraz reszty tępych strażników.
7. Nie spotkałbym Wrzoda.
Szkoda słów - DODO
Parcival:
Ja wybrałbym Nowy Obóz ponieważ
1Nie ma tam wrzoda
2Jest Lee Gorn i magowie wody którzy chętnie pomogą
3duzo wojowników
4Nowa kopalnia :D ona się przynajmniej nie zaleje
5No i jak wspomniałem Magowie Wody ich los nie będzie taki jak Magów Ognia
Nie mniej równierz/również widze wady w Nowym obozie
1słaba fortyfikacja
2Lewus coś w rodzaju wrzoda tyle ze mniej wkurzający
3szkoda ze Milten i Diego są w Starym Obozie
Ale to nie zmienia faktu iż wybrałbym Nowy Obóz i zostałbym Najemnikiem lub Magiem Wody
Azuredragon:
Najbardziej lubiłem Stary Obóz. W tle leciał najciekawszy utwór ze ścieżki dźwiękowej gry, obóz posiadał potężną fortyfikację. Dołączanie do niego było niezwykle oryginalne (mam na myśli pamiętną "rozmowę kwalifikacyjną" Gomeza). Znajdowało się tam wielu ciekawych bohaterów niezależnych, min. Rączka, Scatty, Diego i Milten.
Zasadniczym minusem Starego Obozu był Wrzód. Innymi wadami było płacenie za protekcję u Szakala i innych strażników, a także to, że i tak Bezimiennego w końcu stamtąd wyrzucają. Ogólnie jednak Stary Obóz jest u mnie zasadniczo na wysokim miejscu.
bartek:
Poprawka powyższego postu na życzenie DODO
Wybrał bym Stary obóz ponieważ czułbym się tam bezpiecznie ze względu na otaczające obóz fortyfikacje oraz stałą chociaż płatną ochronę strażników. Jedyna wadą tego obozu jest nieszczęsny Wrzód z którym na pewno miałbym na pieńku.
Będę się starał zwracać uwagę na błędy
Jak już po prawisz to proszę rób to w tym samym poście. Nie musisz pisać nowego - DODO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej