Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Los_Emilos:
Ciężko mi zdecydować ponieważ w SO jest porządek w porównaniu do reszty ale w NO to magowie o wszystkim decydują i to oni są najważniejsi.
yankus97:
ja prawdopodobnie dołączył bym do starego obozu( jest tam najbezpieczniej w razie ataku innych obozów lub orków)albo do obozu bractwa bo tam jest najspokojniej i jest darmowe bagienne ziele ;D ;D
DartZenek:
Ja bym dołączył do Nowego Obozu. Są tam ciekawe misje, nagrody za nie, no i najważniejsze można upić się tam bimbrem w ==> Mrocznych Tajemnicach<== albo ryżówką. Można sprać sobie paru szkodników, Baal`a Isidro i Kagana. A najemnicy mają fajnie wyglądające zbroje, I są silniejsi od Starego Obozu. Cytat z gry: (Jarvis)"[...]za taką ilość rudy Rhobar sprzedałby nawet własną żonę.","[...]ale my mamy gdzieś tego starego pierdziela." I ja też się z tym zgadzam;);D Ponieważ mają kopiec rudy, a magowie posiadają też spoko czary z Biedronki za 2,29 za kilogram. Jakbym miał takie czary to bym uciszył swoją teściową hehe;);D
Luke553:
Ja bym najchętniej dołączył do starego obozu, ponieważ jest tam najbezpieczniej. Nie można też zapominać o Wrzodzie, który mógłby być świetnym workiem treningowym.
DartZenek:
Workiem treningowym. Za niego jest najwięcej expa: +0. No ale przynajmniej można się wyżyć. Wrzód to boss silniejszy od ÂŚniącego. Ale ze SO cię wykopują. W jakimś dodatku można brać udział w ataku na Wolną Kopalnię. Tylko nazwy nie pamiętam. NO jest "the best", a co do łysych pałek (świry z sekty) - no coment. Das ist szaiz kaputt (to jest zepsute gówno).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej