Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (49/73) > >>

Eskel:
Ja sie pisze na magnaterium. Tzn. do SO. Ale w OB tez nie jest zle. Bo jak jestes w NO lub SO wysylaja cie do OB zeby sie dowiedziec co sie dzieje. A tak to przynajmniej nie musisz chodzic w te i we wte. Ale za to musisz przyprowadzic jakiego goscia... z SO

Paladyn Albrecht:
Ja lubie obóz na bagnie,tam można robić co się chce,ja bym tam siedział i palił skrety całe dnieXD(Oni mi przypominają taką jedną sekte jak oni sie nazywają zapomniałem ale wiem że całe dnie mówią hare kriszna

Gonsales:

Hej.Jestem tu od niedawna lecz w Gothica gram 5 lat i zrobiłem sobie małą 1 roczną przerwę i tak sobie myślę do którego obozu dołączyć. Pomożecie?

Patty:
Najlepiej do Starego lub Nowego. W pierwszym obozie masz dosyć łatwe przyjęcie w poczet cieni. Potem masz wybór, czy zostać magiem lub wojem. Zostajesz magiem ognia, potem 4 krąg dobijasz, a w bodajże 4 rozdziale idziesz do Nowego, a tam przyjmują cię.

Nordale:
Na początek najlepiej do Starego Obozu, bo tam jest najłatwiej się dostać. Masz tam wielu trenerów oraz handlarzy broniami. Bodajże w IV akcie będziesz musiał dołączyć do NO, bo cię wyrzucą z SO.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej