Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Sniący:
Ja udał bym się najprawdopodobniej do Starego Obozu,ma on najlepsze mury itp,chociaż najpierw odwiedził bym wszystkie trzy. Obóz na bagnie odpada,zbyt mało ufortyfikowań.Nowy Obóz także jest bezpieczny(jest takie małe,wąskie wejście z bramą i wieżą,jak się idzie do niego,można tam ustawić wiele łuczników i całkiem dobra obrona by była),lecz najbezpieczniejszy wydaje się Stary Obóz,chociaż nigdy nic nie wiadomo.
Ralys:
Gdybym miał wybierać, na pewno byłby to Nowy Obóz. Może i Stary ma mocne fortyfikacje, ale co niektórzy ludzie są tam irytujący. Nie to co w Nowym. Prosto z mostu mówią o co chodzi.
mistrzunio:
Zdecydowanie Stary Obóz. Najtrudniej się tam dostać, ale za to jest Diego :) Nowy Obóz też niczego sobie i mają świetne pancerze. A Bractwo... hmm bez komentarza :P
Baradock:
ja bym wybrał Nowy Obóz, dużo szkodników i najemników dla obrony i gorzałka w karczmie i bez roboli czyli kretów i kopaczy. Ale Stary Obóz też niczego sobie w awaryjnym wypadku bym tam poszedł ale zdecydowanie NO.
Amonef:
sądze że obóz sekty w zupełności by mi wystarczył razem ze strażnikami wybił błotne węże i zamieszkał w chacie na bagnie oczywiście po odejściu cor kaloma z cor angarem bym wytrzymał i atakował konwoje SO a to byłby wypas na 102 jak w nowym obozie i bez wkurzającego lewusa i wrzoda ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej