Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
magnat:
więc tak mamy 3 możliwośći do rozważenia-SO,NO(karczma na jeziorze),OB(darmowe ziele). Ja bym się przyłączył do starego obozu dlatego że jest najlepiej ufortyfikowany bym wiódł w nim proste życie takie jak np.myśliwy czy kupeic jak już bym zdobył więcej doświadczenia to bym chodził na polowania i różne wyprawwy poszedł bym do OB po darmowe ziele bym go nazbierał duuuużo i dym je sprzedawał i wtedy bym był kupcem w SO i NO.Bym się starał pnąć po szczeblach kariery mieszkał bym w tej chatce koło guy'a a jak bym został cieniem to bvym zrezygnował spania w komnacie tylko bym do pozostałości zawalonej wieży dorobił drabinę od strony wewnętrznego pierścienia bo w drugiej połowie (tej co spadła na ziemię)tej wierzy bym miał magazyn schody do wewnątrz zamku ,okna drzwi żebym miał lepszy widok na tereny poza obozem "budkę"z alkocholem bym zrobił w tym domku koło areny:)przy którego drzwiach stoi flether
Felmad:
Ja bym sobie poszedł do NO. Na początku by było trudno, ale potem bym został magiem wody. W G2 bym sobie odkrywał jarkendar, a w G3 bym odkrywał Nieznany ląd. nie wiem tylko co bym robił w G4...
Mag Wody Kamil:
Najlepszym wyborem jest Stary Obóz.Jest on najbezpieczniejszy bo nie ma tu szkodników i węży błotnych.SO jest otoczony murami i palisdą.Nie można tu bezkarnie zabijać.Na dodatek porządku pilnują tu strażnicy.
Laki13:
Ja, gdy grałem w Gothica grałem każdą gildią, ale najlepiej czułem się w Nowym Obozie. Tam miałem spokój nikt mi nie rozkazywał mogłem robić co chcę tzn. polować, kupować, sprzedawać lub wykonywać główne questy lub poboczne tych mieszkańców.
Caerberus:
Przyjrzyjmy się wszystkim obozom:
Stary obóz:
- dobrze zarządzany,
- silnie ufortyfikowany,
Nowy Obóz:
- nikt nami nie rządzi,
- można się napić ryżówki,
Obóz sekty:
- super, fajny klimacik,
- duużo bagiennego ziela,
Tak więc dlamnie najlepszy jest Stary Obóz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej