Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Demites:
Cóż, najpewniej doszedłbym do Starego Obozu, ale jako Cień, nie jako Kopacz... Jakby mnie chcieli wziąć na kopacza to tyłek w troki i do Sekty : D Ale Cieniem by było najbezpieczniej. To taka granica, są na tyle ważni, że coś znaczą, ale nie na tyle, żeby zdobywać "niepotrzebną sławę" wśród Najemników Nowego Obozu, jeśli wiecie, co mam na myśli :) Cień ma porządną wypłatę, czasami jakieś zadanie i święty spokój. Mieszkałbym, nie wychylając się, a jeśli nastąpił by atak i przeważali by Najemnicy, nie walczyłbym, tylko dał dyla i do Sekty :D Tchórzowskie podejście, ale według mnie to jedyny sposób na bezpieczne przeżycie w Kolonii, jeśli się nie jest zaprawionym w boju :D
diego10:
Ja do dziś nie wiem do którego dojść xD Zawsze przy pierwszej grze do SO później jak przejdę dochodzę do NO..Dla mnie trudny wybór :)
lee0228:
Najbardziej lubie NOWY OBĂZ ponieważ tam jest karczma a pozatym tam nie ma żadnych MAGNATĂW ani GURU którzy mogli by mną pomiatać i ten obóz ma własną kopalnię.
Bury Zenek:
Każdy obóz ma swoje wady i zalety. Ja osobiście lubie każdy tak samo, a grę przeszedłem we wszystkich.
Milten26:
Ja wybieram NO bo są tam mili ludzie.Nie muszę udawać ,że lubię tego Gomeza ,ani ,że ubóstwiam Sniącego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej