Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (45/73) > >>

Najemnik Gorn:
Ja bym dołączył do Nowego Obozu.Najpierw znalazł sobie porządną broń i pracował bym jako kret.Pózniej stał bym się Szkodnikiem i okradał stary obóz.Na końcu dołączyc do Najemników albo do Magów Wody.

Canis:
Hm, ja wybrał bym stary Obóz, początkowo został cieniem, potem w efekcie magiem ognia, w końcu do magii w każdej grze się kierowałem to i w takim fantastycznym życiu bym się kierował. Czemu stary obóz.

Piękny zamek, trochę stary, ale fajny, w końcu za murami takiego zamku, takiej fortecy można czuć sie dość bezpiecznie, gdyby Nowy Obóz, czy też nawiedzeni nowicjusze z obozu na bagnie go zaatakowały, miał by największe szanse an przetrwanie. dobre położenie, no i dość dobra organizacja wewnętrzna kast etc.

Bardziej podoba mi się taka wizja, niż dołączenia do Nowego obozu, a tym bardziej do obozu bractwa.

Milteno:
Ja zawsze jak gram w Gothica to idę do Starego obozu. Fajnie jest być strażnikiem, jest dużo questów, dużo ludzi, zamek, a zanim palisada, duuuuużo strażników itd.

Dragunov:
Ja wybieram Stary Obóz bo jest dość spory i dobrze ufortyfikowany wewnętrzny krąg oraz chciał bym być strażnikiem ;)

Sereth:
NO bez watpienia.Dlaczego?
 Bractwo - Shrat
 Sraty Obóz - Wrzód
 Nowy Obóz - Mozliwosc zostania magiem wody ;>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej