Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Zauber:
Hmm... z początku myślałem nad Starym Obozem, bo jest dobrze ufortyfikowany i ma fajny zamek, bronie i zbroje strażników. Są tam też mili ludzie. No i oczywiście fakt, że Mają tam wszystko czego sobie zapragną, bo przecież król im to daje w zmian za rudę. Dużo plusów, ale są też i minusy np. taki Wrzód - upierdliwa małpa łażąca za tobą wszędzie i nie dająca ci spokoju ( za każdym razem jak gram w Gothic 1 to wychodzę z Wrzodem do lasu i tak go morduje żeby nikt w mieście nie miał pretensji ) . Poza tym w Starym Obozie są Magowie Ognia, którzy zostaną prędzej czy później zamordowani bo współpraca z takim bez mózgowym gorylem z prehistorii jak Gomez, to kopanie sobie grobu. W SO można też spotkać denerwujących ludzi, Bloodwyn'a chociażby.
Dlatego bardziej przekonuje mnie NO, gdzie nikt ci za dupą nie łazi i robisz co chcesz .Są też tam Lee, Gorn, Lares, Torlof i mają Magów Wody, którzy są jak dla mnie milsi niż Ognia, bo taki Corissto(chyba tak się pisze) zna 6 krąg a nauczy cię tylko do 4 i jeszcze kłamie że to wszystko co sam potrafi HAHAHAHA. Saturas nie lepszy bo uczy do piątego ale zawsze coś.... i Magowie Wody mają fajniejsze Szaty. I nie ma tam tych zawszonych Magnatów, którzy są nadętymi bufonami i wywyższają się nade wszystko. Nie ma szympansa Gomeza co zgrywa ważniaka i Wrzoda. Jedyna głupia istota to Lewus, co każe nosić wodę, ale jak się trochę popracuje nad siłą, to można go zabić.
Obóz Sekty od razu odpada bo to są świry i wierzą w demona. Poza tym nie będę mieszkał na bagnach wśród śmierdzącego zielska i tych pochrzanionych wężów błotynych.
Moja ostateczna decyzja to Nowy obóz.
Palladyn_12:
Ja bym wybrał Nowy Obóz Ponieważ jest mało zadan do zrobienia żeby zostać Szkodnikem. Jak się jest Szkodnikem Można robić co się chce albo Robić Zadania ale jak się chce przejsć gre to radzę Robić Zadania.
Anv:
Ja na pewno rozważałbym wybór Starego Obozu lub Nowego Obozu. Może i SO jest mocniej ufortyfikowany, ale jakoś mnie nie rajcuje ta magia Ognia i ja wole magię Wody. NO wcale nie jest źle położony. Chyba jedyne przejście to ta główna droga jaką do niego docieramy. Więc zanim Armia wroga dotarłaby do bram mogłaby zostać wybita przez kuszników i Magów, którzy by zamrażali przeciwnika. Jeżeli jednak komuś uda się przedostać tą ciasną drogą, na konie czeka go potyczka z uzbrojonymi w Miecze, Topory i inne bronie Najemnikami i Szkodnikami. A tak poza tym ja chciałbym zostać tamtejszym Szkodnikiem, nigdy Najemnikiem. No i może w końcu zostałbym Magiem lub bardzo cenionym Szkodnikiem
No, ale się rozpisałem ;) To jest tylko moje zdanie Pzdr.
Marcin55:
Ja bym poszedł do obozu na bagnie i bym zdobywał uznania guru i bym został GURU.
+Ziele
+ÂŚniący
+Wolność
-Brak
Foltest:
Ja wybrałbym Stary Obóz, ponieważ:
- Jest on najlepiej ufortyfikowany
- Jest dużo strażników
- Jest dość sporo kupców
- Podobają mi się Ciężkie Stroje Cieni
Nawigacja
[#] Następna strona