Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Wieczny Wędrowiec:
Zdecydowanie Bractwo.
Są tam Strażnicy ÂŚwiątynni a oni mają dobre miecze i pancerze.
Mógłbym co jakiś czas chodzić się po bagienne ziele na bagna i sprzedawać Fortuno. Zarabiałbym na tym.
W sekcie rozdają też baginne ziele za darmo.
Nimusiłbym też nic robić.
W Nowym Obozie jest duże zagrożenie że Gomez napadnie.
Jak bym posłużył jakiś czas to bym został Stranikiem Swiatynnyzm i dalibz mi dobra zbroje.
Tangel:
Ja bym wybrał Stary Obóz bo bym sobie codziennie chodził posłuchać In Extrimo
Ichigo Kurosaki:
Z tego punktu widzenie jakim jest kolonie karna (to nie najlepsze punkt widzenia ) to przyłączył bym się do nowego obozu bo lubię dreszczyk emocji od razu bym sprzedał kilka ziół i zarobiłbym kasę.
Jakbym był silniejszy bym wywalił kilku gości i zająłbym ich chaty. Ale gdybym niech ciał być silniejszy przyłączył bym się do Obozu Sekty.
Zauber:
Ja udałbym się do Nowego Obozu, aby tam rozpocząć pracę dla magów wody. Chciałbym zyskać przychylność Saturasa i stać się kiedyś członkiem wspaniałych magów, kapłanów Adanosa. W Nowym Obozie panuje również wielka swoboda i nie ma tam Wrzóda i tego starego durnia Coristo .
Airyx:
--- Cytuj ---Ja udałbym się do Nowego Obozu, aby tam rozpocząć pracę dla magów wody. Chciałbym zyskać przychylność Saturasa i stać się kiedyś członkiem wspaniałych magów, kapłanów Adanosa. W Nowym Obozie panuje również wielka swoboda i nie ma tam Wrzóda i tego starego durnia Coristo .
--- Koniec cytatu ---
Owszem. Są tam tacy wspaniali, uczciwi i pomocni ludzie jak lewus, Wykidajła przy karczmie Silasa, Butch, czy baardzo przyjazny Saturas, który pokazuje nam jej dowód po rytuale przywrócenia mocy URIZIELOWI... Ech, Zauber, Przyjacielu, zastanów się co ty wygadujesz...
PS: To nie zmienia faktu, że jak napisałem wcześniej, ja też wybrałbym NO! :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej