Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (40/73) > >>

Cr4sh3r:
W grze- Nowy Obóz nie podoba mi się podleganie jak piesek strażnikom w Starym, Sekta- pranie mózgu...
A w realu? Jeśli bym uwzględniał moje realne warunki fizyczne itp itd, to sekta (bo i tak bym myślał sam :P) albo NO bo jakoś bym tam przetrwał (chyba xD).

szymon(bezimieny):
ja wybral bym stary obuz i zostal straznikiem zbierajoncym za ochrone zbil bym niezlom kase a po zatym bardzo lubie go tez przez :
-grube mury
- BEZPIECZENISTWO
- DOBRYCH HANDLARZ
-NAJLEPSZE  LUZKA
- I SILNYCH,PRZYJAZNO NASTAWIONYCH LUDZI NAJ BARDZIEJ LUBIE GOMEZA I DIEGO.

a i jeszcze przez kopalnie dobre zbroje oraz przez bogactwo i dużo rudy oraz dla tego ze rzye w nim nasilnieszy czlowiek w te grze gomez

Julian:
Ja bym wybrał szkodników NO.mogę robić co chce tylko czasami atakować konwoje do starego obozu.Bym siedział i nic nie robił i pił bym ryżówke Po prostu żyć nie umierać

sier:
Ja wybieram Nowy Obóz ponieważ kocham najemników (bez skojarzeń).Jestem zwolennikiem ich polityki.Robią co chcą kradną biorą kasę za jakieś zadanie''sępy".W tym obozie panuje ogniskowy klimat.Jeśli wchodzę do Nowego Obozu przypominają mi się lata dzieciństwa chodz jestem jeszcze dzieckiem.

miko1200:
jakos mi się nie usmiecha isc narazac skore na wilkach i innych badziewiach żeby zaplacic za ochrone blodwynowi bez sensu wiekszosc ludzi wybiera stary ale to dlatego ze jest to pierwszy oboz jakis spotykamy i tak sobie wyobrazamy caly swiat wtedy inne obozy wydaja się zacofane a oboz sekty... nie chce aby mnie uwazano za swira sniacego choc jaranie fajek od fortuno jest niezle a nowy oboz najlepsza alternatywa najlatwiej tam zarobic idziesz do fortuno obijasz go kradniesz ziele i rozprowadzasz jako dealer a tez można tani trening u Corda jest tam rowny gosc jak Gorn tu wyglada prawdziwa rywalizacja ze starym obozem tak napadaja konwoje  i tym samym zdobywaja lupy w koncu to kolonia karna CZYZ NIE? a tak się powozic w zbroi najemnika sluzac u wielkiego generala Lee niezapomniane uczucie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej