Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
shakall:
ja lubię obóz bractwa śniącego bo są fajne zbroje strażnika świątynnego
Arhidanis:
Ja bym się przyłączył do Nowego Obozu. Dlatego że to tak naprawde jedyny obóz w którym można do czegoś dojść. Poza tym jednak wydaje mi się że jest to dość bezpieczny obóz nie to co Stary.
Walar:
Ja bym się wbijał do nowego obozu. Tam miałbym szansę na rozwój. Mógłbym zostać nawet magiem, co uczyniło by mnie bardzo potężną osobą. Na pewno nie dołączył bym do starego obozu, bo nie chciałbym być waflem ani dla strażników, ani dla Gomeza, jeśli zostałbym strażnikiem. Obóz na bagnie też odpada. Nie chciałbym się przećpać i dostać downa, chodzić po całej koloni krzycząc: uwielbiajcie ÂŚniącego, bo jego jest moc i władza" czy coś w tym rodzaju
Radagast:
Ja przyłączyłbym się to Starego Obozu, bo jest dobrze strzeżony, albo do Obozu Bractwa, poniewarz jest tam fajnie (mi się tam domki na drzewach podobają). Do Nowego Obozu raczej nie, bo może tam ci ktoś dać kopa w cztery litery (nie ma tam wogule reguł!)
gaju2006:
Moim ulubionym obozem jest stary poniewaz znajduja się tam wszystkie postacie ktore lubie np. DIEGo
Ale ma tez i swoje wady np. taki osobnik jak wrzod . I przez ta o to osobe oboz ten traci juz jakas czesc swojego uroku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej