Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Bury:
Ja to bym dołączył do starego obozu i od razu ubiegałbym się o to żeby zostać cieniem a potem strażnikiem i magnatem,a jak bym był cieniem to bym zbierał odważnych wojowników i magów na niebezpieczną wręcz śmiertelną wyprawę po koloni żeby odwalić jakieś fajne questy,poza tym stary obóz jest chyba najlepiej zorganizowaym obozem,tak myślę...
Bezimienna_:
a edytuję sobie posta, a co.. xD kobieta zmienną jest
dołączyłabym do NO, oczywiście po długim treningu, bo bezpiecznie tam nie jest. ale ogólnie pasuje mi atmosfera tego obozu, podobają mi się pancerze, ludzie też całkiem fajni. poza tym w NO można poczuć trochę wolności, jak na kolonię karną :P
Pozdrawiam,
Hadriel:
Ja ubóstwiam nowy obóz. Lubie pancerze tego obozu. A i w michę dać się nie boję. To jest super obóz.
No tylko oczywiście zanim tam pójdę to ćwiczę walkę jednorecznym orężem i trochę łukiem i potem dopiero idę.
Smok Finkregh:
Ja bym, na waszym miejscu wybrał Nowy Obóz. Powody:
Niskie ceny (tak mówi ten kolega Draxa)
Dobra magia
Trudny dostęp (dla orków,itp.)
Niezłe umiejętności
W Gothic 2 moja siedziba (w końcu jestem lodowym smokiem, nie?)
Jest tylko drobny problem:trzeba się nachodzić, ale co tam.
Baś-ka:
Ja w grze i w realu zawsze bym wybrał NO. Wielka brama u góry pola ryzowe tylko do stracenia w razie ataku no a u góry forteca po za tym to górzysty teren więc nie można by było podprowadzić machin oblężniczych np. Taranu pod bramę. Po za tym jest tam pełno silnych Najemników (Torlof,Cord,Kosa,Orik,) nasz kumpel Gorn ale najlepsze jest to że jest tam Lee. W sumie zawsze w gothicu służyłem Lee po za tym napady na konwoje SO bardzo kuszą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej