Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Charlote:
Tylko i wyłącznie nowy oboz juz mowie dlaczego: w starym obozie mam klopoty ze straznikami, a i tak i tak cie z niego wyrzuca bo sie kopalnia zawali:) w obozie Bractwa przede wszystkim ten rytuał przyzwania... Y'berion kipnie i co?? A tak woogole to tam nie ma wolności i nie mozna nikogo pobic
Xarak Bunt:
Moim zdaniem wybrałbym Stary Obóz, ponieważ jest tam najbardziej kulturalnie (?) w miarę bezpiecznie i jest jakiś widoczny system władzy, porządku itp. Jest to miejsce w miarę dobre do obrony.
Główną zaletą tego obozu jest takowy kontakt ze światem zewnętrznym tj. handel rudą z królem, towary z zewnątrz itp. No i można uczciwie po pracować, jest arena , targowisko, wszędzie blisko (sam środek koloni xD ) Płacąc za ochronę staje się bezpiecznym, jeśli nastąpiłby awans na strażnika (mówimy tu o realistycznym życiu a nie Beziego przecież) to byłoby cud- życie. Fajna zbroja, broń, spokój, szacunek wśród innych ( jednak strażnik w starym obozie to coś xD ) i to chyba wszystko.
POZDRO!!!!!!!!!!!!
Giker:
U mnie to zależy... jeżeli miałbym być nikim, takim zwykłym robalem to wybrałbym obóz na bagnie i siedział bym na zadzie do końca mych dni jeżeli miałbym być kimś wyżej postawionym to stary obóz i bycie cieniem. Też nic nie musiałbym robić a jeżeli miałbym być super gościem to nowy obóz i najemnik. Drwił bym sobie z kretów i szkodników a przy okazji miałbym kase za chronienie magów, a kto tam atakuje takich magów? nikt, więc miałbym kase za nic, a jakby mi jej brakowało to bym się umówił z kumplami i przechwycilibyśmy jakiś transport zaopatrzenie do starej kopalni to by było życie
pozdr all
mdr133:
Na począdku kiedy zaczynałem grać w tą grę najbardziej podobał mi się Stary Obóz. Byłem też w innych obozach ale tam było wedłóg mnie nie przyjemnie. Ale chyba w czwartym roździale kiedy pomogłem magom wody zostałem wygnany ze Starego Obozu. A ponadto dowiedziałem się, że Gomez zabić magów ognia. Byłem ściekły Od tej pory dołączyłem do nowego obozu jako mag i jestem zadowolony. Jedyne z czego jestem smutny jest to, że jak tylko zobaczy mnie jakiś cieć czy ktoś ze starego obozu to odrazu odemnie uciekają A wy?Lubicie Stary Obóz czy bardziej inne obozy?
Russel:
ja go zabardzo nie lubie
P.S ten temat jest bessensowny
PozDRo russel
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej