Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (22/73) > >>

Faust2:
Co bym zrobił gdybym trafił do Górniczej Doliny? Dobre pytanie. Myślę, że najpierw poszedłbym do Starego Obozu, dałbym coś Strażnikom za ochronę (żeby zagwarantować sobie spokój) i według rady pewnego kopacza: trzymał się terenu między główną bramą a wejściem do zamku. Po pewnym czasie może dostałbym jakieś zadanie od Diego albo Thorusa i miałbym szanse zostania cieniem. Wyuczyłbym się też kradzieży i włamywania u Rączki i odzyskał z nawiązką zainwestowane w ochronę pieniądze. Ograbiłbym też magazyn Fiska. Dalej już tylko ew. kariera Strażnika i później uciekłbym z obozu i ostrzegł Najemników przed atakiem na Wolną Kopalnię. Dołączyłbym do ludzi Lee i tym samym zaoszczędziłbym sobie nieprzyjemności ze strony szkodników.
Według mnie najlepiej ufortyfikowany jest Zamek w Starym Obozie, ale najlepsze położenie ma Nowy Obóz (góry, jezioro, żyzna ziemia pod uprawę ryżu, kopalnia blisko obozu, deszcz nie napada do chaty w jaskini). Jego wadą jest ukryta ścieżka do Wolnej Kopalni (której nie znalazłem) i to, że w Gothic'u 2 wszystko zamarza i wszędzie jest pełno śniegu  

mahones:
Ja udał bym się jak większość tu co napisali również do nowego obozu, ponieważ tam bym się czuł najbezpieczniejszy i najbardziej zadomowiony dlaczego, ponieważ właśnie tam mam swoich ulubionych przyjciół, czyli któtką mówiąc npc i ogólnie tam panuję sympatyczna atmosfera. Poza tym jest jeszcze, najlepszy przywódca Lee oraz kilku jego opruszków oraz magowie wody.

Morferiusz:
Ja od niedawna gram w Gothica I więc nie widziałem jeszcze jednego obozu. Jak na razie dołączyłem do Starego Obozu i starałem się dołączyć do Bractwa Sekty. Teraz playne sobie raz i poszukam kogoś kto mógłby mnie do Nowego Obozu zaprowadzić. Powiem Wam niebawem.

Meterosexual:
Ja poszedł bym do Nowego Obozu i postarał sie o dołączenie do Najemników
"Tylko tam można znaleźć prawdziwą wolność, oczywiście jak na kolonie karną"
poza tym ten obóz ma dobry klimat i Lee nie jest taką ciotą i tchórzem jak Gomez
a pranie mózgu w obozie sekty mi sie nie widzi

keanu:
Ja wybrałbym stary obóz. Może i trzeba tam wypełniać rozkazy Gomeza itp. ale ten obóz jest najlepiej zorganizowany. W nowym obozie zazwyczaj po pierwszej nocy możesz obudzić się...martwy:D a jeśli należysz do sekty to mało kto traktuje cie poważnie. Po za tym jeśli bym trochę ...przypakował (jak Beziu) to nikt by mi już nie rozkazywał...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej