Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (23/73) > >>

Ilus:
Ja wybral bym Stary Oboz.Zostal bym cieniem a pozniej straznikiem i znecal bym sie nad kopaczami i nowymi hehe.Okradal bym kopaczy z ich mieszkan i rudy i by musieli mi dom sprzatac hehe i zyje jak krol;-)    

Lord Scorpio:
Gdyby się tak zdarzyło to poszedłbym do Obozu Bractwa na bagnach, zostałbym nowicjuszem, a później strażnikiem świątynnym, dodatkowo można wyuczyć się magii:) no i sekciarze mają swoich przedstawicieli w każdym z obozów, a dodatkowo wielu z przymusowych mieszkańców GD jest uzależniona od bagiennego ziela:)

gothic_women:
Ja dołączyłam do wszystkich obozów  
Na początku do Starego Obozu (jak chyba większość graczy na początku). Jak grałam drugi raz to do Nowego Obozu. Na końcu do Sekty. Najlepiej jest w Nowym Obozie, chociaż wolę być cieniem niż szkodnikiem.

Nefis:
Ja bym wybrał Nowy obóz dlaczego po tam można mieć 3 gildie Szkodnika,Najemnika,Maga wody i nikt cię z niego nie wygoni jak w Starym Obozie że wypruwało się flaki żeby zabić królową pełzaczy zostać na 5 minut Strażnikiem i papa obóz na zamykają i nie chcą wypuścić a w Sekcie co palą i się modlą do jakiegoś debila zwanego śniącym a to tylko strata czasu i kasy na ziele.
PZDR Nefis

kuczaja:
Ja uważam że najbezbieczniej byłoby w starym obozie, gdybym się "podlizał" paru ludziom to mógłbym zostac cieniem, a cienie są raczej neutralnie nastawione (tzn. nie robią w rudzie po łokcie, ani nie dbają o niczyje bezpieczeństwo). W nowym obozie każdy by mógł mnie pobic i okraśc , a dbając o reputacje nie zostałbym "świrem z sekty". W starym obozie jest wolna chata i nie trzeba się o nią z nikim bic (patrz zadanie "chata krzykacza" w nowym obozie). Można spokojnie życ (wystarczy 30 bryłek na start, a potem 10 dziennie), da się pracowac (W gothicu kując miecze można zbic majątek!), i aby gdzieś pójśc nie trzeba żadnych TETRIANDOCHów. Podsumowując: stary obóz rządzi!!!

Pozdrowienia!

PS. Stary obóz i tak rządzi!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej