Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Atrakcyjność Upadku Setariff

<< < (2/4) > >>

GaroK:

--- Cytat: Elrond w 20 Maj 2013, 20:40:40 ---Wydaje mi się, ze wszystko po trochu z twojego wstępu. Osobiście nie grałem w dodatek, bo Arcania to kompletne dno. Przeszedłem raz i więcej nie zamierzam.

--- Koniec cytatu ---

Całe szczęście że PB odzyskali marke Gothic i to już niedługo... czekac na Koniec Płonących oceanów

gra jest slaba,monotonna po prostu powiem jeśli chodzi o temat.

jeryrep:
Byc moze ale dla prawdziwych wielbicieli wszelkich rpg jest to gra dosc grywalna. Mi sie arcanie dosc spodobaly.

Gordian Morii:
Też nie narzekam. Przeszedłem ją dwa razy. Raz jako wojownik, a drugi raz jako mag znajdując wszystkie znajdźki jakie znaleźć można było. I podoba mi się to, a upadek.. nie grałem, ale zagram.

xNoZoMi:
Może ze względu na sentymenty do poprzednich części ,poczytali parę postów jakia ta Arcania jest straszna i może stracili chęć na granie w kolejne odsłony tej o to gry :D

Thor ibn Odyn Grom:
Ja osobiście nie grałem na swoim komputerze, tylko chwile grałem u swojego kolegi, ale i tak mi się wydaje ta gra trochę dziwna np:
-Ten nowy bohater jest taki nijaki
-Wszystkie rozwiązania z poprzednich części gry szlag trafił. Np: skoro Xardas zniszczył magię runiczną, to dlaczego są tam runy.
-Bohater wszystkiego się uczy sam (Wybraniec bogów z 1,2,3, nie umiał sam opanować umiejętności, a tu nagle przychodzi jakiś pasterz u już wszystko załapał)
-No i powrót ÂŚniącego, według mnie, to akt desperacji, chcieli starych fanów tej serii przekonać pierwszym z ich wrogów, kiepski trik. :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej