Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Atrakcyjność Upadku Setariff
Gorn Valfranden:
--- Cytat: Thor Grom w 18 Marzec 2014, 18:21:13 ---Ja osobiście nie grałem na swoim komputerze, tylko chwile grałem u swojego kolegi, ale i tak mi się wydaje ta gra trochę dziwna np:
-Ten nowy bohater jest taki nijaki
-Wszystkie rozwiązania z poprzednich części gry szlag trafił. Np: skoro Xardas zniszczył magię runiczną, to dlaczego są tam runy.
-Bohater wszystkiego się uczy sam (Wybraniec bogów z 1,2,3, nie umiał sam opanować umiejętności, a tu nagle przychodzi jakiś pasterz u już wszystko załapał)
-No i powrót ÂŚniącego, według mnie, to akt desperacji, chcieli starych fanów tej serii przekonać pierwszym z ich wrogów, kiepski trik. :(
--- Koniec cytatu ---
Trochę racji masz
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: Gorn z Rivi w 19 Marzec 2014, 15:47:36 ---
Trochę racji masz
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję, że jeśli wyjdzie 5, to tych błędów nie powtórzą.
xNoZoMi:
5 według mnie nie mają już z czego robić :/ ,ponieważ pogrzebali już Gothic, samą Arcania, dlatego musieli by zrobić kontynuację Gothic 3
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: DesertScream w 22 Marzec 2014, 12:23:04 ---5 według mnie nie mają już z czego robić :/ ,ponieważ pogrzebali już Gothic, samą Arcania, dlatego musieli by zrobić kontynuację Gothic 3
--- Koniec cytatu ---
Ja kiedyś myślałem, co by było, jakby pirania zrobiła swoją kontynuację od 3 (ze starym bezim), a ci od arcani swoją kontynuację (z nowym bezim).
xNoZoMi:
Okazało się że Bezi zrobił dziecko babce z czerwonej latarni :D, które ma teraz moce sługi Innosa. (żart)
Zrobili by kontynuacje Gothic 3 lub Gothic 3 ZB aż takie złe nie było, nawet jeśli to kontynuacje Gothic 3 musieli by rozpocząć podobnie co ZB, dlatego uważam że mogli by zrobić kontynuację ZB, w której np Xardas powraca z Niezbadanych Krain, po tym jak Bezimienny go poturbował, i próbuje się zemścić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej