Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Atrakcyjność Upadku Setariff

<< < (4/4)

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: DesertScream link=topic=24374.msg347626#msg347626 ---Zrobili by kontynuacje Gothic 3 lub Gothic 3 ZB aż takie złe nie było, nawet jeśli to kontynuacje Gothic 3 musieli by rozpocząć podobnie co ZB, dlatego uważam że mogli by zrobić kontynuację ZB, w której np Xardas powraca z Niezbadanych Krain, po tym jak Bezimienny go poturbował, i próbuje się zemścić.

--- Koniec cytatu ---
Pomysł fajny. Ale ja i tak chciałbym się dowiedzieć co z nowym bezim, może i nie grałem, ale z tego co czytałem i u kolegi chwilę programem, chciałbym się dowiedzieć co dalej. Bo tak to trochę głupio.:(

Gorn Valfranden:
Powiem krótko:Upadek  Serafii jest jagby łącznikiem miedzy wszystkimi poprzednimi cześćami ponieważ jest masowy powrót postaci z gothic 1,2,3,zb,4

xNoZoMi:
Za szybko się pozbyli Beziego. Mogli by jeszcze zrobić coś takiego, kiedy Bezimienny już ze względu na wiek uwarł okazuje się że "ÂŚniący" powrócił że swoja armia ciemności jeszcze potężniejszą. A jedyna osobą która mogła go pokonać nie żyje, i teraz Xardas zebrał ze sobą wszystkich najpotężniejszych magów kręgów i przywracają do życia Bezimiennego, aby ten powstrzymał po raz kolejny śniącego wraz z jego armią. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej