Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nietrafione rozwiązania w G3
Gordian Morii:
--- Cytat: dunio1 w 29 Październik 2013, 20:05:24 ---Po co mam się rozpisywać jak cały g3 to taka kupa że szkoda gadać ?
--- Koniec cytatu ---
To po co zwyczajnie spamujesz w temacie, w którym nie masz nic konstruktywnego do przekazania? Jak chcesz sobie posty nabić, to masz od tego offtop. A jak nie, to dlaczego kupa? Ja tam uważam, że to bardzo dobra gra. Z piękną muzyką, bardzo ładną grafiką i jednym z najlepiej zbudowanych światów rpg jakie można spotkać w tego typu produkcjach.
D303PL:
Zaczynałem przygodę od Gothic 3.Dla mnie jest spoko. <rycerz>
Tylko niekiedy grafika zawodzi i postacie idą za tobą nagle się zatrzymują i nic.
dafort:
Dla mnie najgorszy jest sposob walki. Szczegolnie z potworami, np. wilkiem. Ty caly czas naparzasz w niego mieczem, a on sobie powolutku cofa i mozna tak z pol mapy przejsc az sie dojdzie do jakiejs sciany i go przywali ;/ Albo w druga strone jak cie zaatakuje wilk i wyprowadzi z 15 ugryzien pod rzad i jestes trupem, to tez jest niefajne.
irask2:
Faktycznie, system walki nie jest nawet w połowie tak fajny, jak w poprzednich częściach.
Cofanie się przeciwnika, bądź jego szybkie wprowadzanie ciosów (na przykład Ogrów używających wielkich i ciężkich młotów) nie wygląda zbyt naturalnie.
arni1552:
3 to była pierwsza cześc w którą zagrałem ale jak zaczołem grać w 2 powiedziałem że 3 to zjebana gra grafa może być ale to mistrzowskie władanie lepiej było w 2 ale zaleta robienie strzał walka dwoma mieczami to powinno zostać moim zdaniem
Nawigacja
Idź do wersji pełnej