Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skóry wiwern

<< < (13/94) > >>

Gunses:
- Niektórzy mówią, że bogów nie ma, ale to nie prawda. Nie daj sobie tego wmówić, nigdy nie wątp. Oni istnieją... Ja, ja sam... - Nie powiem przecież, że rozmawiałem z Vatepi, która mnie wcześniej uratowała od śmierci. Nie wypada pomyślał

Mogul:
-Znałem obydwóch. Anv, człowiek ze szwadronu. Nie znałem go ino dobrze, ale szermierz był zajebisty. Jeszcze był Gunses, wąpierz. Coś, chuj wie czemu nie przepadał za mną, ale wojownik też dobry. Znałem tylko jedną osobę, która chyba dorównywałaby mu szybkością. Najpotężniejszych, tak gadają?  Ork zaśmiał się. Nie poznał jeszcze dobrze swoich umiejętności,ale śmieszyło go to, bo pamiętał jak przybył na tą wyspę z niczym.
- Swoją siłę znam, wiem, że wielu przewyższam, ale nie czuję się najpotężniejszy. Zresztą, niepotrzebne mi to.

Mohamed Khaled:
I dalej wsłuchiwał się w rozmowy. A wiec Mogulu. Teraz jesteś bestią? No to miej Rasherze twych wrogów Mogulu w opiece. Połączenie twej orkowej siły, razem z tym co oferuje bestia to zabójcza broń. Ale to i może dobrze... Czasy są niespokojne zwrócił uwagę na wydarzenia które się niedawno odbyły. W ten czas przyjechał jakiś człowiek.
Hes... już chciał wypowiedzieć inkantacje, gdy ów człowiek zwrócił się do króla słowem "Mistrzu". Jak dobrze, że nie dokończył. Witaj Nocturnusie. Mnie nazywają Kratos, i jestem magiem ognia z Mrocznego Paktu.
Więc studiujesz magię powietrza? Jak to jest uczyć się tej magii?
Wtem powrócił do rozmowy z mistrzem na temat tych anomalii związanej z czarną rudą, i nieumarłymi.
Czyli będzie zabawa! Odkąd skończyłem 15 lat nie widziałem chodzącego trupa...

Hagmar:
- Ja mam szacunek do bogów, szczególnie do Rashera. To chyba ze względu na fach. -wtrącił dracon. - Niektórzy uważają że Rasher jest gorszy od Beliara. Wątpię. Beliar nie obdarzał mnie łaskami tak jak obecny Pan Mroku. Wojny itd.

Gunses:
- Ale za takiego już Cię uważają, Mogulu - powiedział zamaskowany

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej