Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skóry wiwern

<< < (45/94) > >>

Gunses:
//Odpocznijmy :P

- Kto jest jeszcze ranny? - zapyta wampir. Chwilę po tym uniósł rękę wysoko nad głowę i wyszeptał
- Elisash! - z jego dłoni wytrysnęła smuga światła, która uformowała się w powietrzu w jaśniejącą kulę.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Aurius:
-Ja odrobinę, ale jakoś daje rady. Treningi z Bractwa robią swoje. Po prostu póki co w takim stanie niezbyt mogę walczyć. - powiedział zakonnik wskazując na ranę na brzuchu i plecach.
Hart ciała

Mohamed Khaled:
//Ta :D

Ja jestem tylko poobijany.. - rzekł z trudem. Ała.. zmęczyła go walka, ale także podwójny upadek z wiwerny

Gunses:
Gunses nachylił się nad Auriusem. Wyjął miecz z pochwy, naciął sobie nadgarstek na prawej ręce. Krew w niego buchnęła na rany Zakonnika. Mogło to być dziwne, ale Gunses wiedział co robił. Po chwili odwrócił go ostrożnie na bok i polał również plecy swoją krwią. Chwilę potem wyjął z kieszeni ubrania bandaże i poskładał Auriusa jak tylko mógł.
- Bez obaw - powiedział - Za jakąś godzinę będziesz całkowicie sprawny.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Aurius:
-Wielkie dzięki panie Ra. Jestem pana dłużnikiem. Powinienem być bardziej ostrożny biorąc pod uwagę spryt tych bestii. Z pewnością nigdy więcej nie będę leciał bez porządnej taktyki. Rąbanie pozbawione choćby drobnego przemyślenia nie daje tutaj dobrych skutków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej